izbornik.
košarica

Assassin's Creed Syndicate PS4

Assassin's Creed Syndicate PS4
Assassin's Creed Syndicate PS4

London, 1868. godina. Industrijska revolucija oslobađa nevjerojatno doba izuma, transformirajući živote milijuna tehnologijama za koje su se smartale nemogućim. Prilike stvorene u tom razdoblju su natjerale ljude da jure u London kako bi se pridružili novome svijetu. Svijet više nije pod kontrolom kraljeva, careva, političara ili religiji, već novim zajedničkim nazivnikom: novcem.

Međutim, ne uživaju svi ​​u blagodatima ovog buma. Unatoč toga što pokreću čitavo Britansko carstvo, životi radnika su neznatno bolji od legaliziranog ropstva, dok visoka klasa profitira od njihovog rada. Živuči siromašno i umirući mladi, niža klase se ujedinjuje u znak prosvjeda kao nova vrsta obitelji - bande - koje se okreću životu u podzemlju, u njihovoj borbi za preživljavanjem. Stalna borba za opstanak, sve dok se Assassini ne pridruže njihovoj strani i ponovno zapale plamen prastarog sukoba koji uključuje londonske vođe, sukoba koji će odjeknuti u cijeloj modernoj povijesti od podzemlja prema gore.

Glavne značajke:

  • Prvi Assassin za vrijeme rađanja modernog doba - Kao drzak, buntovni Jacob Frye, eliminirajte vaše neprijatelje s munjevito brzim ubojstvima i protupotezima. Koristite poboljšane stealth taktike kako bi izbjegli neprijatelje, a zatim oslobodite arsenal posve novih oružja uključujući "kukri" nož, boksera i štap/mač. Koristite nove tehnologije poput lansiranja užeta kako bi se popeli uz zgradu u sekundi, te iznenadili neprijatelje.
  • Svladajte stealth umjetnosti kao Evie Frye - Igrajte kao Jakova sestra blizanka Evie, nemilosrdna ubojica koja je usavršila tihe, brze i nevidljive napade. Izvodite parkour pokrete kroz ogroman otvoreni svijet Londona koristeći svoj status u vodećem sindikatu zločina kako bi promijenili grad na bolje.
  • Istražujte brzi svijet industrijskog Londona - Od Buckinghamske palače do Whitechapel-a, boriti se i pobjeđujte kroz golemi otvoreni svijet viktorijanskog Londona. Izvodite parkour pokrete preko vozila u pokretu kako bi pronašli neprijatelje ili pobjegli nakon smionog napada. Otmite kočije i sudjelujte u uličnim utrkama ili ostavite trag razaranja sa parobrodom na rijeci Temzi.
  • Preuzmite londonsko podzemlje - S Jacob-om kao vođom, igrači mogu uspostaviti najžešću bandu Velike Britanije, jedinu silu koja može izazvati bogate i poraziti suparničke bande, kako bi donjeli slobodu potlačenim masama. Neprijateljeve utvrde se mogu infiltrirali pomoću arsenal oružja kojima možete dominirati podzemljem Londona. Od pljačke vlakova do spašavanje djece radnika, igrači se neće zaustaviti pred ničime kako bi donjeli pravdu na londonske ulice.
Cijena: 169,00kn

video.