izbornik.
košarica

It Takes Two PS4

It Takes Two PS4
It Takes Two PS4

Krenite na najluđe putovanje u životu u It Takes Two, platformerskoj avanturi stvorenoj isključivo za igru u dvoje. Pozovite prijatelja da se pridruži besplatno uz Friend's Pass ** i zajedno surađujte kroz mnoge izazove u igri. Igrajte kao sukobljeni par Cody i May, dvoje ljudi čarolijom pretvorene u lutke. Zajedno, zarobljeni u fantastičnom svijetu u kojem se nepredvidivost skriva iza svakog ugla, nevoljko ih se izaziva da spašavaju svoju krhko prijateljstvo.

Ovladajte jedinstvenim i povezanim karakternim sposobnostima na svakoj novoj razini. Pomozite jedno drugome u izobilju neočekivanih prepreka i smiješnih trenutaka. Udarajte krznene repove gangsterskih vjeverica, pilotirajte parom hlača, budite DJ u noćnom klubu i skijajte kroz čarobnu snježnu kuglu. Zaputite se u iskrenu i urnebesnu priču u kojoj su priča i gameplay utkani u jedinstveno metaforično iskustvo.

It Takes Two razvio je nagrađivani studio Hazelight, lider u industriji kooperativnih igara.

Glavne značajke:

  • Čisto Co-op savršenstvo - Pozovite prijatelja da se pridruži besplatno uz Friend's Pass** i doživite uzbudljivu avanturu izgrađenu isključivo za igru u dvoje. Odaberite igru s kauča ili online co-op uz igru na podijeljenom zaslonu i suočite se s neprestanim izazovima gdje je zajednički rad jedini način da napredujete.
  • Zabavno ometalački gameplay - Od bijesnih usisavača do simpatičnih ljubavnih gurua - uz It Takes Two nikad ne znate s čime ćete se suočiti slijedeće. Ispunjeni izazovima koje miješ žanra i novim karakternim sposobnostima za savladavanje na svakoj razini, doživjet ćete metaforično spajanje igranja i pripovijedanja koje pomiče granice interaktivnog pripovijedanja.
  • Univerzalna priča o odnosima - Otkrijte dirljivu i iskrenu priču o izazovima u druženju. Pomozite Codyju i May da nauče kako prevladati svoje razlike. Upoznajte raznoliku glumačku ekipu čudnih i simpatičnih likova. Udružite snage i krenite u avanturu koju ćete cijeniti - zajedno!
Igra - info
ProizvođačHazelight
IzdavačElectronic Arts
ŽanrAkcija/avantura
Igrača2
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)12+
Cijena: 299,00kn
Tagovi: akcija , avantura , co-op

video.