izbornik.
košarica

Observer: System Redux - Day One Edition PS4

Observer: System Redux - Day One Edition PS4
Observer: System Redux - Day One Edition PS4
Observer: System Redux - Day One Edition PS4
Observer: System Redux - Day One Edition PS4
Observer: System Redux - Day One Edition PS4

Godina je 2084. i budućnost se pokazala znatno mračnijom od predviđanja. Prvo se pojavila Nanophage koja je ubila tisuće i tisuće osoba koje su odlučile unaprijediti svoje umove i tijela. Zatim je bio rat, u kojem su izgorjeli i Zapad i Istok. Moć su preuzele korporacije te su uspostavile vlastita korumpirana carstva. U ovoj vi ste oruđe opresivne korspracije. Sa sposobnnošću sa uđete u najmračnije dijelove uma vaših osumnjičenika. Uvucite se u njihove snove, otkrijte strahove i pribavite informacije koje istraga zahtjeva.

Glavne značajke:

 • Postanite neuralni detektiv - U ulozi Promatrača prodirete u umove osumnjičenih i koristite njihova sjećanja i emocije u rješavanju slučajeva.
 • Dream Eater - S uređajem koji se zove Dream Eater, ulazite u umove mrtvih i umirućih te proživljavate njihove posljednje trenutke. U tim ćete labirintima pronaći tragove tko je ubojica. Ali što dublje prodirete, više riskirate da se izgubite razum...
 • Izvanredna atmosfera - uđite u svijet opustošen ratom i zaraznim bolestima. Tamo gdje je život jeftin i nada umire, gdje su ljudi spremni učiniti sve kako bi izbjegli sudbinu. Virtualne stvarnosti, kemijski spojevi koji mijenjaju strukturu mozga, neuronski implantati ... Odaberite način zaborava i bacite se na njega. No, koliko god duboko zaronili, ne možete pobjeći od Promatrača!
 • Novi slučajevi - poznavatelji izvorne igre bit će oduševljeni s tri nova slučaja (Signal Error, Her Fearful Symmetry, It Runs in the Family) koji dodaju dubinu. Osim toga, System Redux donosi proširene igre s novim igračkim trikovima, misterijama, profinjenim skrivanjem, dodatnim neuronskim ispitivanjima i mnoštvom općih poboljšanja koje je doprinijela zajednica promatrača.
 • Novopridošlice će doživjeti jednu od najnapetijih cyberpunk priča, ukrašenu za sljedeću generaciju: 4K rezolucija, nadograđene teksture, nove animacije, modeli i efekti, podrška za praćenje zraka i HDR.

Observer: System Redux - Day One Edition sadrži:

Igra - info
ProizvođačBloober Team
IzdavačKoch Media
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2020.
Dobna oznaka (PEGI)16+
Cijena: 249,00kn

  video.

  Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

  Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).