izbornik.
košarica

Detroit: Become Human PS4

Detroit: Become Human PS4
Detroit: Become Human PS4

Iz Quantic Dream, studija iza Heavy Rain i Beyond Two Souls dolazi nam nova Playstation 4 ekskluziva Detroit: Become Human - akcijska sci-fi avantura.

Otputujte u Detroit bliske budućnosti - gradu koji se pomladio zahvaljujući uzbudljivom tehnološkom razvoju: visoko naprednim androidima koji postoje samo da bi služili čovječanstvu. Ali to će se promijeniti…

Stavi se u poziciju tri različita androida dok ovaj hrabri svijet tetura na rubu kaosa. Vaše odluke dramatično mijenjaju način na koji se intenzivna, razgranata priča odigrava. S tisućama izbora i mnoštvom završetaka, na koji ćeš način utjecati na budućnost Detroita? 

Glavne značajke:

  • Odigraj svoju ulogu u napetoj priči - Uđi u svijet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti robove androide u revolucionare koji mijenjaju svijet. Otkrij što znači biti čovjek iz perspektive autsajdera – i vidi svijet kroz oči stroja.
  • Njihovi životi, tvoji izbori - Oblikuj ambicioznu razgranatu priču u kojoj tvoje odluke ne samo da određuju sudbinu tri glavna lika, već sudbinu cijelog grada Detroita. Na koji način kontroliraš Karu, Connera i Marcusa može značiti život ili smrt – i ako jedan od njih plati glavom priča se dalje nastavlja…

Preuzmi kontrolu nad tri protagonista s kojima možeš igrati:

Conner

  • Postani kritičan prototip, koji istražuje scene zločina i nerede diljem užurbanog metropolisa Detroita.
  • Kao posebni policijski istražitelj Conner tvoja je misija pomoći policiji Detroita u pronalaženju devijantnih – androida koji su se oslobodili svojih programa, napustili svoje vlasnike ili su se okrenuli kriminalu.
  • Hoćeš li ostati hladan, kalkulirajući i bezobzirno analitičan u svom poslu? Ili ćeš početi osjećati empatiju za svoju ugroženu braću androide i smatrati legitimnost svoje misije upitnom? 

Markus

  • Vaša se prilika da dodate ulje na vatru, koja bi mogla dovesti do ustanka androida, skriva u odmetniku Markusu koji se oslobodio svojeg programiranja.
  • Nakon što je pobjegao od svojeg gospodara i pridružio se grupi npobunjenika iz podzemlja, Markus se posvetio organiziranom oslobađanju populacije androida grada Detroita – međutim u njegovom izravnom obraćanju ljudima hoćete li ga izvesti na put pacifističkog uništenja ili nasilja nezadovoljnika?  

Kara

  • Doživite siromašnu i uništenu stranu Detroita kroz oči novostvorenog androida koja se oslobodila svog programa.
  • Klasificirana kao devijant i u bijegu s nevinom djevojkom koju se zaklela štititi, Kara je bačena u brutalni svijet u kojem je moraš povesti da prihvati nejednakosti koje je okružuju… ili da teži poduzeti nešto kako bi svoje surogat dijete održala sigurnim. 

Igra - info
ProizvođačQuantic Dream
IzdavačSIEE
ŽanrAkcija/avantura
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2019.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Akcijska cijena: 149,00kn
Cijena: 299,00kn

video.