izbornik.
košarica

Pikmin 3 Deluxe Nintendo Switch

Pikmin 3 Deluxe Nintendo Switch
Pikmin 3 Deluxe Nintendo Switch

Okupite ekipu preslatkih biljnih Pikmina da biste prešli čudan svijet i spasili svoj planet

Zapovjedajte ekipom od 5 različitih vrsta Pikmina za strateško prevladavanje prepreka, pobjeđivanje stvorenja i pronalaženje hrane za vaš slavni rodni planet! Možete čak povesti i drugog igrača da podijelite zadatke dok istražujete svijet koji izgleda veći od života iz minijaturne perspektive.

Igrajte u vašem ritmu

Vratite se na svoj brod prije nego što vrijeme istekne, ili biste Vi (i vaš Pikmin) mogli biti u velikim problemima. Ako više volite ležerniji pristup, nedavno su dodane razne postavke poteškoća, zaključavanje ciljanja i opcionalni savjeti. S manje pritiska, imate više vremena za strateško zapovijedanje Pikminom i uživanje u bujnom krajoliku.

Igrajte sporedne misije, međusobne mečeve i još mnogo toga!

Ova Deluxe verzija Pikmin 3 igre uključuje nove sporedne misije koje uključuju Olimara i Louiea, mogućnost igranja Story Mode s prijateljem i sve DLC sadržaje iz originalnog izdanja. Osjećate li se natjecateljski? Uživajte u žestokim Bingo bitkama i online pločama s rezultatima u Mission mode.

Story Mode

Tri hrabra istraživača sletjela su na planet PNF-404 u misiji da pronađu hranu za svoj izgladnjeli matični planet. Nakon prisilnog slijetanja, ovi istraživači moraju surađivati ​​s Pikminom kako bi se ponovno okupili i dovršili svoju misiju.

Usmjerite, bacite i uzgajajte Pikmin s različitim sposobnostima i snagama - krilati Pikmin može letjeti, dok plavi Pikmin može disati pod vodom. Strateškim odabirom pravog Pikmina za trenutni posao i promjenom između trojice kapetana (ili koordinacijom s drugim igračem), možete učinkovito raditi na sakupljanju voća i razvoju vašeg Pikmin tima.

Mission Mode

Kada niste zauzeti sakupljanjem voća i spašavanjem planeta, isprobajte Mission mode da biste ispunili postavljene zahtjeve poput poraza neprijatelja ili skupljanja predmeta. Tražite neko prijateljsko natjecanje? U Bingo bitci morate koristiti Pikmin za dohvaćanje predmeta na vašoj bingo kartici prije nego što to učini vaš protivnik.

S više mogućnosti za zajedničku igru, postavkama koje pridošlicama olakšavaju početak Pikminovog putovanja, novim sporednim pričama i još mnogo toga, ove malene Pikmine očekuje najveća avantura do sada.

Igra - info
ProizvođačNintendo EPD
IzdavačNintendo
ŽanrDječja/obiteljska
Igrača1
PlatformaNintendo Switch
Godina izlaska2020.
Dobna oznaka (PEGI)3+
Akcijska cijena: 429,00kn
Cijena: 469,00kn

video.