izbornik.
košarica

Outriders Day One Edition PS5

Outriders Day One Edition PS5
Outriders Day One Edition PS5

Outriders je kooperativna RPG pucačina za 1-3 igrača smještena u originalnom, mračnom i očajnom znanstveno-fantastičnom svemiru. Kako čovječanstvo krvari u rovovima Enocha, stvorit ćete vlastitog Outrider-a i krenuti na putovanje neprijateljskim planetom. Uz bogatu priču u raznovrsnom svijetu, ostavit ćete za sobom siromašne četvrti Prvog grada i prelaziti šume, planine i pustinje u potrazi za tajanstvenim signalom. Kombinirajući intenzivno igranje oružjem i arsenalom sve uvrnutijih naoružanja i setova opreme, Outriders nudi nebrojene sate igranja od jednog od najboljih developera pucača u industriji - People Can Fly.

Intenzitet pucačine, dubina RPG-a

Brutalna i krvava borba Outridera kombinira frenetičnu pucačinu, nasilne moći i duboke RPG sustave kako bi stvorio pravi žanrovski hibrid.

Mračno i tmurno putovanje

Otkrijte neprijateljski planet Enoch dok krećete na putovanje do izvora tajanstvenog signala.

Dinamični 1-3 co-op

Igrajte single-player ili pridružite do dva prijatelja u drop-in drop-out kooperativnom iskustvu dok se borite protiv užasa hiper-evoluiranog planeta.

Četiri jedinstvene klase

Stvorite i prilagodite svog vlastitog Outrider-a i odaberite između četiri jedinstvene kalse s vlastitim stablom vještina kako biste definirali vlastiti stil igre.

Prikupljajte i prilagodite se

Prilagodite i nadogradite svog Outridera s bezbroj predmeta od prilagodljivog oružja i opreme dok ostavljate čovječanstvo iza sebe.

Day One Edition sadrži:

Igra - info
ProizvođačPeople Can Fly
IzdavačSquare Enix
ŽanrPucačina
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2021.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Akcijska cijena: 399,00kn
Cijena: 449,00kn

video.