izbornik.
košarica

NBA 2K24 Kobe Bryant Edition PS4

NBA 2K24 Kobe Bryant Edition PS4
NBA 2K24 Kobe Bryant Edition PS4

Iskusi prošlost, sadašnjost i budućnost košarkaške kulture

Iskusi bržu igru i uglađene vizuale dok igraš sa svojim omiljenim timovima iz NBA-a i WNBA-a u igri NBA 2K24.

Pozovi svoju ekipu i uživaj u mnoštvu prave, autentične košarkaške akcije u svojim omiljenim načinima igre NBA 2K, uključujući neograničene personalizirane opcije značajke MyPLAYER u načinu MyCAREER. Skupi impresivnu kolekciju legendi pa izradi svoju savršenu postavu u načinu MyTEAM i još mnogo toga, uključujući nove izazove Mamba Moments. Vidimo se na terenu! 

Igranje na višoj razini i realistični vizuali

Vidjet će se tko su pravi profesionalci dok se budeš natjecao u svojim omiljenim timovima iz NBA-a i WNBA-a i pokazao širok spektar vještina. NBA 2K24 omogućuje ti uživanje u čistoj, autentičnoj akciji s ažuriranim popisima i povijesnim timovima koji će te još više približiti igri, kao i obnovljenom unutarnjom obranom i kombiniranim kontrolama driblinga za korisnije akcije i učinkovitost koja se temelji na vještinama.

Mamba Moments™

Kako bi proslavili povratak Kobea na naslovnicu igre NBA 2K, igrači će moći izvoditi njegove prepoznatljive vještine u potpuno novom načinu igranja Mamba Moments™. Rekreiraj neke od Kobeovih najzadivljujućih poteza i napreduj kroz njegovo putovanje od mladog fenomena do jednog od najvećih igrača svih vremena.

Izgradi svoju karijeru u načinu MyCAREER

Kreni kao talent u generaciji pa dostigni Hall of Fame dok juriš za prestižom i prvenstvima. Istraži potpuno novi grad dok razvijaš svoje vještine s neprekidnim igrama* ili unaprijedi svoju igru uz značajku MyPLAYER u načinu Neighborhood** ispunjenom jednostavnim zadacima dok se penješ do vrha.

*samo za PS5

**samo za PS4

Upravljaj timom u načinu MyTEAM

Izrađuj, skupljaj i sastavljaj popise dok izazivaš svijet sa svojom najboljom početnom petorkom. Iskusi beskrajne sate prilagodbe birajući  iz prošlosti i sadašnjosti, uključujući današnje najveće zvijezde, ali i svima poznate košarkaške legende. Natječi se u više načina dok testiraš svoje vještine u ovom sofisticiranom načinu sa skupljanjem karata.

NBA 2K24 Kobe Bryant Edition content:

Virtual Currency

  • 5K Virtual Currency

MyTEAM Content

  • 5K MyTEAM Points
  • 10x Promo Packs (Delivered 1 Per Week)
  • 95 Rated Kobe Bryant Free Agent Card

MyCAREER Content

  • 5x 6 MyCAREER Skill Boost Types
  • 3x 3 Gatorade Boost Types
Igra - info
ProizvođačVisual Concepts
IzdavačTake-Two Interactive
ŽanrSport
Igrača1-4
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)3+
Izdvojena lista
IzdvojenoNBA 2K24 promo
Cijena: 69,99€ (527,34kn)
  • Najniža cijena unutar 30 dana: 69.99€ (527.34kn)
Tagovi: sport , košarka

video.