izbornik.
košarica

Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch

Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch
Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch

Uz Nintendo Switch, fanovi mogu uživati u ultimativnoj verziji Mario Kart 8 bilo gdje, u bilo koje vrijeme, čak i sa do 8 prijatelja u lokalnom bežičnom multiplayer-u.

Ovo ultimativno izdanje sadrži svih 16 DLC staza i svih 36 likova sa Wii U verzije, te nove likove koji se pridružuju već širokom popisu likova: Inkling Boy and Inkling Girl iz Splatoon-a, King Boo, Dry Bones i Bowser Jr.! Sve vaše omiljene staze i likovi se vraćaju iz Wii U verzije, plus, Battle mod je obnovljen.

Glavne značajke:

  • Battle Mode - obnovljen i uključuje Balloon Battle i Bob-omb Blast, sa posve novim stazama kao što su Urchin Underpass i Battle Stadium, te već poznate staze poput (GCN) Luigi’s Mansion i (SNES) Battle Course 1
  • Nosite 2 predmeta - igrači sada mogu nositi dva predmeta u isto vrijeme, uključujući i nove predmete koji se vraćaju iz prethodnih Mario Kart igara kao što Boo, duh koji krade predmete, te Feather (pero)  koje vam daje visok skok u Battle mode.
  • Pametno upravljanje - igrači mogu čak odabrati da koriste novu Smart Steering značajku koja čini vožnju i ostanak na stazi lakim za početnike i djecu. Igrajte u TV mode-u do 1080p.

Igra - info
ProizvođačNintendo EAD
IzdavačNintendo
ŽanrVožnja/utrke
Igrača1-4
PlatformaNintendo Switch
Godina izlaska2017.
Dobna oznaka (PEGI)7+
Cijena: 469,00kn
Tagovi: vožnja , utrke

video.