izbornik.
košarica

Lords of the Fallen PS5

Lords of the Fallen PS5
Lords of the Fallen PS5

Epski, akcijski RPG mračne fantazije smješten u ogroman svijet sjena i kaosa.

Svrgni s vlasti uskrslog demonskog boga u ovoj potpuno novoj pustolovini smještenoj u isprepletenom svijetu pet puta većem od izvorne igre.

U igri Lords of the Fallen igraš u ulozi legendarnog mračnog križara koji mora proći svijet živih i mrtvih kako bi se suprotstavio vladavini Adyra, okrutnog tiranina koji je poveo novo doba uništavanja čovječanstva.

Uz put ćeš se boriti u kolosalnim borbama protiv bosova i prilagođavati se brzom i izazovnom sustavu borbe. Gradi svoj lik birajući iz devet klasa likova i na stotine oružja i razvijaj vlastiti stil igranja dok pokušavaš svrgnuti bogove.

Hoće li tvoja legenda biti na strani svjetla ili tame?

Glavne značajke:

  • Razvijaj se kroz borbu - Samo se oni koji savladaju duboku, taktičku borbu mogu nadati da će preživjeti. Biraj među stotinama jedinstvenih, brutalnih oružja ili zamijeni metal za čarolije razornih moći.
  • Ujedini se u borbi - Iskusi ogromnu kampanju sam ili pozovi još jednog igrača da ti se pridruži u pustolovini u besprijekornoj online suradnji. Ne opuštaj se! Junaci iz drugih područja mogu i hoće napasti.
  • Ustani iz mrtvih - Nakon što padneš u svijetu živih, ustani u svijetu mrtvih. Imaš još jednu konačnu mogućnost da prihvatiš tamu i da se vratiš u život dok se na tebe bacaju sve vrste paklenih stvorenja.
Igra - info
ProizvođačCI Games
IzdavačCI Games
ŽanrAkcijski RPG
Igrača1
PlatformaPlayStation 5
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)18+
Cijena: 69,99€ (527,34kn)

    video.