izbornik.
košarica

Lies of P PS4

Lies of P PS4
Lies of P PS4

Mračna fantastična akcijska igra inspirirana klasičnom pričom o Pinokiju.

Ova sablasna soulslike igra crpi svoju inspiraciju iz neobičnih izvora: Pinokijeve pustolovine. 

U ovoj sumornoj obradi dragocjene priče Carla Collodija Pinokio pokušava pronaći tajanstvenog gospodina Geppetta. Njegovo putovanje ga vodi u Krat, grad nadahnut Belle époqueom čija je ljudskost izgubljena zbog ludila i lutaka ubojica.

Pinokio se mora boriti za preživljavanje pomoću niza oružja i zamjenjivih mehaničkih ruku Legion Arm s posebnim sposobnostima. Neće svi likovi koje Pinokio sretne biti neprijateljski nastrojeni, ali ćeš mu morati pomoći da laže kako bi ispunio svoj san da postane čovjek.

Glavne značajke:

  • Odaberi svoje oružje - Upotrijebi svestrani sustav za izradu oružja koji ti omogućuje kombiniranje i usklađivanje oštrica i drški. Prebacuj se između ruku Legion Arm koje nude sposobnosti u skladu sa svakim stilom igre.
  • Pripremi se na laganje - Dok istražuješ grad Krat susrest ćeš se sa situacijama u kojima ćeš morati birati hoćeš li lagati ili govoriti istinu. O tim odlukama vrijedi promisliti jer će one odrediti kako će tvoja priča završiti.
  • Bori se za čovječanstvo - Suoči se sa strašnim lutkama i napaćenim dušama dok krčiš put kroz srušeni grad u svojoj misiji da postaneš čovjek.
Igra - info
ProizvođačNeowiz Games
IzdavačFireshine Games
ŽanrAkcijski RPG
Igrača1
PlatformaPlayStation 4
Godina izlaska2023.
Dobna oznaka (PEGI)16+
Cijena: 59,99€ (451,99kn)

    video.