izbornik.
košarica

Jurassic World Evolution 2 PS5

Jurassic World Evolution 2 PS5
Jurassic World Evolution 2 PS5

Jurassic World Evolution 2 iščekivani je nastavak revolucionarne simulacije upravljanja razvojnog tima  Frontier iz 2018., Jurassic World Evolution. Uživaj u uzbudljivim novim značajkama,  četiri načina igranja i proširenoj postavi zadivljujućih dinosaura. 

Uživi se u snažnu i originalnu priču o Jurassic Worldu koja se odvija nakon zemljotresnih događaja iz filma Jurassic World: Fallen Kingdom. Surađuj s legendarnim likovima iz filmova, poput dr. Iana Malcolma (glas posudio Jeff Goldblum) i Claire Dearing (glas posudila Bryce Dallas Howard) i predvodi nastojanja za kontroliranjem, očuvanjem i obuzdavanjem divljih dinosaura koji luduju diljem SAD-a.

Glavne značajke:

  • Izgradi vlastiti svijet Jurassic World  - Preuzmi kontrolu uz pomoć alata za detaljno upravljanje i kreativnih opcija. Izgradi niz prilagodljivih novih zgrada i unajmi nove znanstvenike uz čiju ćeš pomoć oblikovati park po mjeri gostiju, ali i dinosaura. Oslobodi svu svoju kreativnost u načinu Sandbox ili testiraj vještine u načinu Challenge, gdje te čekaju različite lokacije i ekološke nedaće.
  • Poigraj se s teorijom kaosa - Igraj ključne trenutke svojih omiljenih filmova – s neočekivanim preokretima u radnji. Isprobaj različite scenarije po principu „što bi bilo kad bi bilo“ iz legendarnih filmova Jurassic World i Jurassic Park – svaka razina smještena je u razdobljima i na lokacijama iz svih pet filmova. Uživi se u franšizu Jurassic World i saznaj kako će se događaji rasplesti kada ti preuzmeš kontrolu.
  • Upoznaj zadivljujuće dinosaure - U igri Jurassic World Evolution 2 oživljeno je više od 75 različitih pretpovijesnih vrsta, zajedno s iznimno traženim letećim i morskim reptilima. Te životinje življe su nego ikad – vladaju svojim teritorijima, bore se za dominaciju i inteligentno reagiraju na svijet oko sebe. Poigraj se s opcijama bioinženjeringa i dodaj dinosaurima odvažne nove boje ili izmjenom njihova genoma otključaj posebne karakteristike.
Akcijska cijena: 399,00kn
Cijena: 449,00kn

    video.

    Ove web stranice koriste kolačiće (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o kolačićima možete pronaći u "Zaštita privatnosti".

    Za nastavak pregleda i korištenje ove web stranice kliknite na "Dopusti kolačiće", čime potvrđujete da se slažete sa korištenjem kolačića (eng. cookies).