Službeno najavljen Rage 2

Objavio: admin 16/05/2018 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Nakon serije teasera i inicijalnog trailera, Bethesda je konačno pokazala Rage 2 gameplay. PS4, Xbox One i PC pucačina sadrži puno pretjerane akcije, hrpu oružja i po prvi put u serijalu, otvoreni svijet. Osim toga, Bethesda je otkrila još nekoliko pojedinosti o nadolazećoj igri. "Rođen iz suradnje bogova pucačina, id Software-a i majstora otvorenog svijeta, Avalanche Studios, Rage 2 sadrži karneval pokolja toliko intenzivnog da može doći samo iz dva legendarna AAA studija", navodi se u priopćenju za medije. "Tako je, ovo je AAAAAA igra"


Bethesda još nije potvrdila datum izlask za Rage 2; već se samo navodi da igra dolazi u proljeće 2019. godine.

 

Nastavak je postavljen nakon što asteroid ubija 80% svjetske populacije: "Nemilosrdne i krvožedne bande lutaju otvorenim cestama, a tiranski Autoritet nastoji vladati željeznom šakom". Igrate kao Walker, "posljednji Ranger pustinje i prijetnja moći Autoriteta". Vaš lik je opljačkan od svog doma i ostavljen da umre, ali sada morate "bijesniti za pravdu i slobodu". Nanotrite moći i vozila se vraćaju iz originalne igre, dok u međuvremenu: "Od monster trucks do gyrocoptera, koristite niz vozila spremnih za pustinju kako bi se kretali. Ako ga vidite, možete ga i voziti."

 

Nedugo nakon što je Rage 2 potvrđen, na Bethesda web stranici je otkriveno da će igra biti razvijena ne samo od strane id Software, već i Avalanche Studios - studija odgovornog za Just Cause serijal i Mad Max igru iz 2015. godine.

 

Gameplay Trailer

 

Announce Trailer

Izvor: Gamespot