Predstavljen God of War Limited Edition PS4 Pro bundle

Objavio: admin 07/03/2018 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Sony je putem PlayStation Blog-a predstavio God of War Limited Edition PlayStation 4 Pro bundle koji će biti dostupan zajedno s izlaskom igre 20. travnja 2018. godine.

 

Ovaj limitirani paket sadrži posebnu Leviathan Grey 1TB PS4 Pro konzolu inspiriranu Kratosovom sjekirom, odgovarajući Dualshock 4 bežičnu kontroler s oznakama i primjerkom God of War Day One Edition igre na Blu-ray disku. S PS4 Pro moći ćete doživjeti Kratosovo putovanje kroz divljine Midgarda u nevjerojatnoj 4K rezoluciji*.

 

 

 

Ovo ograničeno izdanje God of War PS4 Pro konzole osmišljeno je u bliskoj suradnji sa Santa Monica Studios, oživljavajući Kratosovu Leviathan sjekiru.

 

Shannon Studstill, voditeljica Santa Monica Studios-a, podijela je pozadinu i ideje koje su kreirale ovaj jedinstveni dizajn PS4 Pro konzole i kontrolera:

"Kad smo dizajnirali Kratosovu novu Leviathan sjekiru, znali smo da će ona imati puno više značenje, ne samo za igru, već i za naše fanove. Santa Monica Studios je bio iznimno ponosan što je prilagodio PS4 Pro s Leviathan sjekirom na tako detaljan način. Proveli smo veliku količinu vremena kako bismo osigurali da ovaj PS4 Pro bude poseban, za posebne fanove koji će ga njegovati.

 

"Gornja prednja ploha je stablo vještine sjekire koju ćete koristiti u igri kako biste nadogradili svoju sjekira, zajedno s runic gem utorima na dršci koji omogućuju jedinstvene posebne sposobnosti.

 

 

"Bočne plohe su ukrašene lijepim norveškim dizajnom, a rune na prednjoj plohi predstavljaju područja u igri. Leviathan Gray DualShock 4 bežični kontroler sadrži Huldra Brothers oznaku na sebi (baš kao i sjekira), te vrlo suptilni God of War logo na touchpadu.

 

 

"Uživala sam u svakom trenutku dizajnerskog procesa s Cory-jem i timom, jer smo bili ujedinjeni u našoj viziji onoga što smo htjeli da ovaj PS4 Pro dizaj utjelovljuje. Igra izgleda apsolutno zapanjujuće na PS4 Pro i ne možemo čekati da s vama podijelimo novi početak za God of War, kada bude dostupan 20. travnja."

 

God of War Limited Edition Dualshock 4 kontroler će bit dostupan za kupnju samostalno od 20. travnja.

 


 

PS4 Pro poboljšanja za God of War


Kada se igra na PS4 Pro s 4K TV-om, God of War radi na 2160p. Igrači s HDR zaslonima mogu doživjeti God of War s HDR rasvjetom i širokim rasponom boja*.

*4K/HDR TV potreban za 4K i HDR.

 

Izvor: PlayStation Blog EU