Poznat datum izlaska Detroit: Become Human

Objavio: admin 01/03/2018 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Quantic Dream je putem PlayStaiton Blog-a objavio da njihov najambiciozniji naslov do sada, Detroit: Become Human, službeno izlazi 25. svibnja.

 

U distopijskoj viziji naše bliske budućnosti, Detroit je priča o tri androida, tri stroja kreirana da nas služe, koji počinju osjećati emocije. Suočeni s progonom i nasiljem društva, morati će odlučiti tko oni žele biti. Connor je prototip namijenjen da pomaže ljudskim istražiteljima na slučajevima koji uključuju androide; Kara postaje bjegunac zbog suosječanja s malom djevojkom, ujedinjeni u snu o slobodi; Markus će postati vođa revolucije androida.

 

Igrač će naizmjenično kontrolirati sva tri lika, preuzimajući kontrolu nad njihovim sudbinama, te ne samo proživljavati njihove individualne priče, nego i priču o njiima kao vrsti i njihovom svijetu. Vaše radnje imaju stvarne i spektakularne posljedice: postoje cijele scene koje možete vidjeti ili propustiti na temelju vaših akcija, vaši najbliži saveznici vam mogu pomoći do kraja ili umrijeti tek nakon što ih upoznate, vaša sama sudbina može biti potpuno drugačija, ovisno o vašim izborima. Morate biti vrlo oprezni i s vaša tri glavna lika, jer bilo koji od njih može umrijeti u bilo kojem trenutku. Svaka je priča gotovo jednako jedinstvena kao i vaša DNK: to je rezultat izbora koje ste napravili, manjih i važnih, jer u Detroitu sve odluke su važne. Morat ćete promatrati, misliti, odlučivati, osjećati, pratiti intuiciju ili srce, ispričati jedinstvene priče svakog lika, a njihove priče postati će vaša osobna priča.

 

Detroit istražuje mnoge složene teme koje rezoniraju s današnjem svijetom. Naravno, riječ je o AI i ulozi tehnologije, ali je i više od svega, priča o nama, o našem društvu, našim snovima, našim pogreškama, našim nadama. Radi se o tome što to znači biti čovjek: je li to samo da ima meso i kosti, ili je više od toga? Ova se igra može doimati kao kontroverzna jer istražuje niz osjetljivih tema koje neki ljudi smatraju neprikladnim ili tabu za video igre, no možda je to najfascinantniji aspekt Detroita.

 

Da bi prikazali svijet Detroita, Quantic Dream je razvio i njihov najspektakularniji 3D engine do sada.

"Pokušali smo gurnuti granice PS4-a koliko smo mogli, sa stotinama vrlo realističnih likova, potpunim snimanjem performansa, scene koje sadrže mnoštvo likova, sve s razinom kvalitete kakve nikada prije nismo postigli. Također smo zamislili novi način igranja priče koje se u potpunosti temelji na izravnom gameplay-u: otkrite jedinstvene značajke androida, budite u ulozi istražitelja, progoniti delikvente po krovovima, ispitujte osumnjičene, borite se, sve u izravnoj kontroli i kontekstu složene priče gdje bilo koji od vaših izbora može imati posljedice..."

 

"Sa Detroit Quantic Dream predstavlja najsloženije iskustvo do sada, spektakularno i neočekivano putovanje puno emocija, obrata, opasnosti i nade, u najsavršenijoj priči koju su ikada stvorili - gdje je svaki izbor važan. Nadamo se da ćete vidjeti Detroit kao jedinstveno iskustvo koje odražava neke izazove s kojima se suočava naš svijet, a možda čak rezonira s vašim osobnim životom. Više od svega, nadamo se da će Detroit ostaviti dojam na vas i da ćete dugo vremena sječati priče o tri androida koji su htjeli biti slobodni..." - David Cage, pisac i redatelj iz Quantic Dream-a.

 

Izvor: PlayStation Blog EU