God of War PS4 stiže 20.travnja, a tu je i novi Story trailer

Objavio: admin 24/01/2018 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Sony je najavio da novi nastavak u God of War serijalu stiže na PS4 20. travnja. Datum izlaska je objavljen na PlayStation Blog-u, gdje je debitirao i novi trailer. Objavljeni Story trailer se usredotočuje se na Kratos-a i njegovo nastojanje da podučI svoga sina, Atreusa, o suzdržljivosti, odgovornosti i posljedicama, sve što je Kratos naučio na svom putu u prošlom životu kao ubojica bogova.

 

Zanimljivo je da njegov sin nije svjestan da je Kratos božanstvo, te se počinje suočavati s istom borbom sa moći i bijesom koju je njegov otac imao. Naravno, tu je i obilje tipičnih God of War poslastica, u rasponu od bujnih okruženja i beskrajnih vidikovaca do ogromnih čudovišta.

 

 

Osim standardnog izdanja igre, najavljena su i dva posebna izdanja.

 

Limited Edition

Dizajnirno da izgleda kao da je došlo ravno iz Midgarda, crno srebrni SteelBook je istaknut s Huldra Bros logotipom, a dolazi i sa fizičkim primjerkom Dark Horse Art book-a. Naravno, uključeno je i nekoliko cool in-game dodataka, poput Death’s Vow seta oklopa, Exile's Guarian štit i God of War PS4 tema.

 

 

Collector's Edition

9-inčna statua je izrađen od strane Sony Santa Monica tima u suradnji s nevjerojatnim ljudima iz Gentle Giant-a. Platnena mapa je jedinstveni pratilac vašem putovanju, te ujedno i sam umjetnički rad. The Huldra Bros skulpture sadrže toliko detalja koliko i njihove osobe u igri. Ovo je samo nekoliko vrhunaca ovog izdanja, da ne spominjemo digitalne predmete u igri!

 

Izvor: Gamespot, PlayStation Blog EU