Novi New Horizon: Zero Dawn DLC Trailer prikazuje svoje prekrasne okoline

Objavio: admin 13/10/2017 0 Komentara

Prva ekspanzija za Horizon: Zero Dawn, pod nazivom "Frozen Wilds", dolazi sljedećeg mjeseca, odvodeći igrače na područje zvano Cut. To je hladno, snježno mjesto, te predstavlja vrlo značajnu promjenu od bujnih, šarenih područja iz bazne igre. Sony objavio novu trailer za Frozen Wilds koji pokazuje neka od okruženja u kojima će se igrači naći, uključujući planine i ledene rijeke. "To je mjesto gdje se nitko osim najvještijih lovaca ne usuđuje zaputiti, a oni koji to učine, moraju se boriti protiv opasnih novih strojeva i niskih temperatura", navodi Guerrilla Games u postu na PlayStation Blogu.

 

Frozen Wilds sadrži nove priče i likove, zajedno s novim strojevima za borbu protiv. Ekspanzija je poboljšano za PS4 Pro s boljom grafikom, te izlazi 7. studenog 2017. godine.

 

U vezanim vijestima, Sony je nedavno najavio Horizon: Zero Dawn Complete Edition koje dolazi s osnovnom igrom i ekspanzijom Frozen Wilds, zajedno sa svim sadržajim Digital Deluxe izdanja. Complete Edition izlazi 5. prosinca. Horizon: Zero Dawn je izašao ranije ove godine i prodao se u više od 3,4 milijuna primjeraka. Ova akcijska open-world igra je značajna promjena od Killzone serijala po kojem je Guerilla Games poznat.

 

Izvor: Gamespot