Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Bravo Team PS VR + Aim Controller bundle

Sve ili ništa... Bravo Team je adrenalinsk igra puna intenzivnih sukoba i trenutnih taktičkih odluka.

Bravo Team je postavljen u fiktivni suvremeni istočnoeuropski grad. Kada vaša misija pratnje pođe po krivu i rezultira ubojstvom predsjednika, zemlja je u riziku da se raspadne... i vaš tim zajedno s njom. Zarobljeni u neprijateljskom teritoriju, vi i vaš suigrač potpuno ste okruženi. Samo sabrano razmišljanje u žaru bitke će vas dovesti do kraja vaše misije, stoga se opskrbite sa rasponom pušaka, pištolja i automatskog oružja, sakrite se iza zaklona i pobrinite se da svaki metak vrijedi.

Glavne značajke:

  • Timski rad - Timski rad je u srži igre. Bravo Team je razvijen kako bi omogućio samostalno igranje i online co-op za 2 igrača. Suradnja igrača je ključna. Usmena komunikacija između igrača je neophodna za donošenje odluka koje trebate za preživljavanje i izbjegavanje (ili navigaciju) neprijateljske detekcije.
  • Napeta akcija - Bravo Team vas vodi na adrenalinsko putovanje intenzivne borbe i trenutnih odluka. S dojmom akcijskog filma, Bravo Team nudi uzbudljive borbene situacije, višestruke scenarije i besprijekorno, kontinuirano okruženje kako bi stvorio potpuno prožimajuće iskustvo.
  • Potpuna kontrola - Bravo Team vas stavlja izravno u akciju. Morat ćete se naginjati iza uglova kako biste eliminirali mete ili se saginjati za zaklon pod paljbom. Podići ćete aim controller kako biste naciljali kroz ciljanik ili ga držati iznad glave za paljbu na slijepo.
  • Odluke pod paljbom - Stalno ćete donositi trenutne taktičke odluke o tome kada će uzeti zaklon, kada da ponovno napunite oružje i kada ćete krenuti u akciju. Hoćete li pokrivati suigrača dok se probija kroz neprijatelje ili ćete pokušati s drugom rutom? Tko uzima novo oružje? Igrači će morati brzo razmišljati i brzo djelovati kako bi preživjeli.

Igra - info
Proizvođač:Supermassive Games
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Pucačina
Podžanr:Akcija
Igrača:1
Igrača online:1-2
Platforma:PlayStation VR
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Bravo Team PS VR + Aim Controller bundle

  • Brand: SIE
  • Šifra: 0305019
  • Dostupnost: Dostupno
  • 649,00 kn
  • 549,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!