Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Need for Speed: Payback PC

Postavljeno u svijetu podzemlja Fortune Valley-a, vaša ekipa i vi se ponovno okupljate u potrazi za osvetom protiv The House-a, zloaglasnog kartela koji upravlja gradskim kockarnicama, kriminalcima i policajcima. U ovom korumpiranom kockarskom raju ulozi su visoki i The House uvijek pobjeđuje. Igrajte razne izazove i događaje kao Tyler - The Racer; Mac - The Showman i Jess - The Wheelman. Svaki vozač mora izvršavati utrke, misije i izazove kako bi stekao poštovanje podzemlja, te se natjecao se u finalnoj utrci i konačno eliminirao The House.

Vaš automobil je u središtu svega što radite. Kreirajte jedinstvene automobile sa dubljim performansama i vizualnim prilagodbama nego ikad prije. Gurajte ih do granica kako jedva izbjegnete policiju u epskim potjerama. Suočite se s ostalim natjecateljima na ili izvan ceste kroz kanjone, pustinje, planine i grad. Povećajte ulog tako da stavite dodatnu in-game valutu na događaje, izazove i misije kako biste povećali dobitke ili riskirali izgubiti sve. Za ultimativna prava hvalisanja, spojite se putem Autolog preporuka i natječite se s prijateljima, te po prvi put s potencijalnim konkurentima. Vaš će se Leaderboard popuniti s drugim igračima slične razine vještina, kako biste vidjeli kako ste rangirani u odnosu na ostatak svijeta.

Glavne značajke:

  • Od otpada do Stock auta, pa do Super auta - Beskrajno poboljšavajte svoje performanse kroz svaku od pet različitih klasa automobila (Race, Drift, Off-Road, Drag i Runner) kako biste stekli prednost na natjecanju u bilo kojoj utrci, misiji ili izazovu. Pronađite napuštena vozila razasuta širom svijeta kako biste izgradili savršeni automobil od temelja. Prikupite, osvojite ili kupiti najnovije dijelove za automobile i kreirajte niz savršenih automobila.
  • Proživite akcijsko vozačku fantaziju - Igrajte kroz eksplozivnu avanturu kao tri različita lika koja su povezana zajedničkim ciljem: osveta pod svaku cijenu. Tyler, Mac i Jess su se udružili kako bi se osvetili i ušli u finalnu utrku i eliminirali The House. Borbite se s policijom sa sve većim intenzitetom, utrkujte se protiv konkurenata diljem grada i vozite na i izvan ceste kroz planine, kanjone i pustinju.
  • Natjecanje s visokim ulozima - Krenite u pobjednički niz i osvojite velike nagrade kroz "risk vs reward" igru. Povratak intenzivnih policijskih potjera znači da ulozi nikada nisu bili veći. Postavite svoju reputaciju na liniju i izazovite svoje prijatelje ili potencijalne konkurente putem Autolog  preporuka kroz događaje kampanje ili se suočite u klasičnim online leaderboards.

Igra - info
Proizvođač:Ghost Games
Izdavač:Electronic Arts
Serijal:Need for Speed
Žanr:Vožnja/utrke
Igrača:1
Igrača online:2-8
Platforma:PC
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):12+

Minimalni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 7/8/10 (64-bit operacijski sustav potreban)

Procesor:

Intel i3 6300 @ 3.8GHz ili AMD FX 8150 @ 3.6GHz

Memorija:

6GB RAM

Grafička kartica:

NVIDIA GeForce® GTX 750 Ti / AMD Radeon™ HD 7850

HDD:

30GB slobodnog prostora

 

Preporučeni sistemski zahtjevi

OS:

Windows 7/8/10 (64-bit operacijski sustav potreban)

Procesor:

Intel i5 4690K @ 3.5GHz / AMD FX 8350 @ 4.0GHz

 

Memorija:

8GB RAM

Grafička kartica:

AMD Radeon™ RX 480 4GB / NVIDIA GeForce® GTX 1060 6GB

HDD:

30GB slobodnog prostora

 

NAPOMENA:
Internet veza je potrebna za aktivaciju proizvoda.
 
Ukoliko imate problema sa PC igrom prilikom instalacije ili naknadno, potrebno je kontaktirati korisničku podršku proizvođača/izdavača igre koje ste kupili jer svaka PC igra sadrži jednstveni aktivacijski kod (CD key) koji se veže uz vaš korisnički račun na određenom serivsu (Steam, Uplay, Origin… - ovisno o tome tko je izdavač/proizvođač igre). Zelda trade d.o.o kao prodavatelj nemože i nema ovlasti da u ime kupca rješava nastale probleme jer proizvođač/izdavač igre traži osobni kontakt kupca putem njihove stranice za korisničku podršku, kako bi se zaštitili njihovi osobni podaci.
 
Vanjska poveznica: EA korisnička podrška

Need for Speed: Payback PC

Ponuda ističe za:
  • 299,00 kn
  • 169,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Službeno predstavljen Need for Speed: Payback

Službeno predstavljen Need for Speed: Payback

admin 02/06/2017 0
Nakon što je prošlog mjeseca podijelio prve informacije o igri, EA je danas službeno najavio Need for Speed: Payback, najnoviji nastavak u dugogodišnj...
Nastavak...