Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Rainbow Six: Siege Advanced Edition PS4

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege je nadolazeći nastavak hvaljenog serijala, razvijen od strane poznatog Ubisoft Montreal studio-a, za novu generaciju konzola i PC.

Inspiriran relanošću protuterorističkim operativcima diljem svijeta, Rainbow Six: Siege poziva igrače da usavrše umjetnost uništenja. Intenzivni bliski sukobi, visoka smrtnost, taktika, timsko surađivanje i eksplozivne akcijske su u središtu ovog iskustva. Multiplayer u Rainbow Six: Siege postavlja novi ljestvicu za intenzivne sukobe i stručne strategije u bogatoj ostavštini Rainbow Six igara.

Glavne značajke:

 • Protuterorističke jedinice - Protuteroristički operativci su utrenirani kako bi se nosili sa ekstremnim situacijama, poput spašavanje talaca, s kirurškom preciznošću. Kao specijalisti "kratkog dometa", njihova obuka je koncentriran na djelovanje u zatvorenim sredinama. Djelujući u tijesnim formacijama, oni su stručnjaci za borbu u bliskim sukobima, rušenju i koordiniranim napadima.
 • Opsada - Po prvi put u Rainbow Six-u, igrači će sudjelovati u opsadama, potpuno noviom stilu napada. Neprijatelji sada imaju sredstva da transformiraju svoja okruženja u utvrde: oni mogu postaviti zamke, utvrditi svoje okruženje, te stvoriti obrambene sustave kako bi spriječili upadanje Rainbow tima u njihovo okruženje. Da biste se suočiti s tim izazovom, igrači imaju razinu slobode kakva da sada nije bila viđena u prethodnim Rainbow Six igrama. Kombinirajući taktičke mape, dronova za promatranje i novi "rappel" sustav, Rainbow timovi imaju više mogućnosti nego ikada prije za planiranje, napad i razriješenje situacija.
 • Proceduralno uništavanje - Uništavanje je u srcu gameplaya opsade. Koristeći Ubisoft-ov vlasnički Realblast engine, igrači sada imaju neviđenu sposobnost da uništavaju okruženja. Zidovi mogu biti razbijen, otvarajući nove linije vatre, a strop i podovi mogu biti probijeni čime se stvaraju nove pristupne točke. Sve u okolišu reagira realno, dinamično i jedinstveno na temelju veličine i kalibra metaka koje koristite ili količini eksploziva koje ste postavili. U Rainbow Six: Siege, uništavanje je smisleno, a savladavanje toga je često ključ za pobjedu.

Rainbow Six: Siege Advanced Edition sadrži:

 • Baznu igru sa svim mapama i modovima
 • 600 Bonus Rainbow Six credits
 • 10 Outbreak Collection Packs*
*Outbreak Collection Packs* bit će dostupni početkom 2018. godine s izlaskom Outbreak Event-a. Svaki paket daje jednu od 50 jedinstvenih kozmetičkih predmeta dizajniranih za Outbreak Event, koji se može koristiti čak i nakon završetka Outbreak Event-a, te se jamči da neće biti duplikat onoga kojeg ste već otključali.

Akcija
AkcijaBlack Week
Igra - info
Proizvođač:Ubisoft Montreal
Izdavač:Ubisoft
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica, Taktička
Igrača:1
Igrača online:1-10
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Rainbow Six: Siege Advanced Edition PS4

 • Brand: Ubisoft
 • Šifra: 0303458
 • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
 • 299,00 kn
 • 149,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.