Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Yakuza 6: The Song of Life Essence of Art Edition PS4

U Yakuza 6, Kazuma Kiryu će saznati točno koliko su ljudi spremni žrtvovati za obitelj, bilo da su vezani krvlju ili vezom, kako istražuje niz mutnih događaja koji uključuju one koji su mu najbliži srcu. Svježe pušten sa trogodišnje zatvorske kazne, stariji i potrošeni Kiryu dolazi do spoznaje da je njegova surogatska kći, Haruka, nestala iz sirotišta. Tragovi ga odvode do njegovog starog područja u Kamurocho, gdje je otkrio da ju je udario automobil i sada leži u komi. Da bi  stvari bile gore, Kiryu saznaje da Haruka sada ima sina kojeg mora paziti. Sa bebom u ruci, Kiryu putuje u Onomichi, kako bi razotkrio istinu o Haruki, njezinu sinu i zlokobnoj tajni koju Hiroshima yakuza čuvaju.

Glavne značajke:

  • Uđite u "Dragon Engine" - Istražite svijet Yakuza kao nikada prije. Yakuza 6 je prva pravi Yakuza naslov ove generacije konzola, koji je razvijena od temelja za PS4, predstavljajuči tajni japanski podzemni svijet s detaljnim slikama, realnim animacijama, novim engineom, interaktivnim izlozima trgovina, besprimjetnim prijelazima i još mnogo toga. Tako je! Borbe mogu započeti na ulicama i završiti gomilom razbijenog stakla, raspršenim grickalicama i tijelima punih modrica na podu najbliže Poppo trgovine.
  • Istražite preporođeni Kamurocho Reborn i pejsaže Onomichi-a - Govoreći o Dragon Engineu, hipnotična svjetla, oportunistički stanovnici i hedonističke lokacije Kamurocha izgledaju bolje nego ikad. Ponovljen izgrađene mini-igre kao što su karaoke, kavezi za udaranje, pikado i SEGA arkade su sada usmjereni na maksimalan užitak, a novi dodatci poput RIZAP Gym, Cat Caféa i Clan Creator su odlične prilike za odmor nakon dugih noći razbijanja glava! Ali, također dođe i vrijeme da se udaljite od napetosti i užurbanosti gradskog života, te preuzmete ulogu turista na prekrasnom Onomichi. Ova mirna obalna zajednica dom je brojnih lokalnih aktivnosti kao što su druženje u barovima, podvodni ribolov i još mnogo toga!
  • Neka tjela padaju na pod - Yakuza 6 Kiryu je 100% potvrđeni opaki OG-a, što znači da je borbeno okorjeli veterana kada je u pitanju umjetnost uličnih borbi. Iako ovaj put koristi samo ovaj stil borbe, vjerujte da Kiryu udara poput kamiona. Devastirajući kombo udarci i Heat Actions koji lome kosti čine svoj povratak, no sada Dragon of Dojima može napuniti mjerač kako bi aktivirao Extreme Heat Mode. Kada se aktivira, Kiryu svijetli plavo i oslobađa kombo za teške ozljede šakama ili bilo kojim "alatom" koji je pri ruci. 


Igra - info
Proizvođač:Sega
Izdavač:Sega
Serijal:Yakuza
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Pogled iz trećeg lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Yakuza 6: The Song of Life Essence of Art Edition PS4

  • Brand: Sega
  • Šifra: 0303481
  • Dostupnost: Dostupno
  • 399,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.