Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Wolfenstein: The New Order & The Old Blood Double Pack PS4

Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order ponovo oživljava serijal koji je stvorio žanr pucačine iz prvog lica. Godina je 1960., a nacisti su osvojili Drugi svjetski rat. Ratni heroj B. J. Blazkowicz mora pokrenuti nemogući kontra-ofenzivu protiv monstruoznog nacističkog režima koji je zavladao svijetom.

Uz intenzivan i filmski doživljaj, prikazan sa zapanjujućim detaljima zahvaljujući id Tech 5 engine-u, Wolfenstein šalje igrače diljem Europe na misiju rušenja nezautavljivog nacističkog ratnog stroja. Infiltrirajte njihove najstrože čuvane objekate, borite se protiv high-tech nacističkih legija, te preuzmite kontrolu nad super-oružjima koji su pokorili zemlju. Wolfenstein je razvio MachineGames, studio koji se sastoji od iskusne skupine developera koji su radili na nagrađivanim igrama.

Europa, 1960. godina. Nacisti su preokrenuli tijek rata pomoću nove tajanstvene i napredne tehnologije. Korištenjem nemilosrdne sile, te zastrašivanjem, nacisti su sršili i najmoćnije nacije na njihova koljena. Nacistički režim sada vlada svijetom sa željeznom šakom. Igrajte kao jedini čovjek koji se usudi krenuti na najzastrašujuću vojsku svijeta. 

Glavne značajke:

  • Napad - Iskusite intenzivnu borbu iz prvog lica, dok se suočavate sa ogromnim nacističkim robotima, Super vojnicima i elitnim šok postrojbama - sve prikazano u zapanjujućim detaljima sa id Tech 5 engine-om.
  • Akcija - Wolfenstein: The New Order ima intenzivne auto potjera na vrhovima planina, podvodna istraživanja, nacističke ratne strojeve koje možete kontrolirati i još mnogo toga - sve to u kombinaciji za stvaranje uzbudljive akcijske avanture.
  • Arsenal - Prikupite ultra naprednu nacističku tehnologiju! Provalite u tajne istraživačke institucije i snažno čuvana skladišta oružja kako bi nadogradili svoje alate uništenja.
  • Avantura - Visoka oktanska akcija i uzbudljiva pustolovina utkana zajedno u priču žestokog tempa.


Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein: The Old Blood je samostalan prequel (radnja prije) hvaljenoj pucačini iz prvog lica i akcijskoj avanturi - Wolfenstein: The New Order. Avantura, koja obuhvaća osam poglavlja i dvije međusobno povezane priče, ima sve odlike uzbudljive akcijske, uranjajuće priče i intenzivne borbe iz prvog lica. Kao ratni heroj B. J. Blazkowicz, oboružajte se s novim oružjem, kao što su ručne puške i "Kampfpistole" koji ispaljuje granate, dok pokušavate spriječiti napredovanje nacističkog ratnog stroja. Rabiti možete i nove dual wielding cijevi koje se mogu koristiti za penjanje uz zid ili za opako onesposobljavanje nikada prije viđennih nacističkih protivnika.

Priča 

Godina je 1946. i nacisti su na pragu osvajanja II svjetskog rata. U nastojanju da preokrene tijek rata u korist saveznika, B. J. Blazkowicz mora krenuti na epsku, dvodjelnu misiju duboko u Bavarskoj...

Prvi dio Wolfenstein: The Old Blood - Rudi Jäger & The Den of Wolve - sukobljavA B. J. Blazkowicz-a sa manijakalnim upraviteljem zatvora, dok on provaljuje u Castle Wolfenstein, u pokušaju da ukrade koordinate postrojenja generala Deathshead-a.

Drugi dio Wolfenstein: The Old Blood - The Dark Secrets of Helga Von Schabbs - potraga našeg junak za koordinatama ga vodi u grad Wulfburg-a, gdje opsjednuti nacistički arheolog provodi ekshumaciju tajanstvenog artefakata koji prijete raspuštanju mračne i drevne moći.

Glavne značajke:

  • Akcija - Iskustite intenzivne borbe iz prvog lica, dok upravljate posve novim, nacističko nadahnutim, oružjem, kao što su ručne puške, "Kampfpistole" koji ispaljuje granate, 1469. sačmarica. Otključajte svoj potencijal s novim skupom mogućnosti za visoko oktansku akciju i opaka stealth onesposobljavanja.
  • Avantura - Istražite zapanjujuću okolinu koja sadrži ruralne njemačke gradove, izvaljene doline isprepletene žičarama i mostovima, sablasne katakombe, kao i povratak u kultni Castle Wolfenstein. Koristite dual wielding metalne cijevi za navigaciju kroz svijet sa novom sposobnošću penjanja po zidovima.
  • Užas - Sukobite se sa novom postavom zločinaca i neprijatelja, uključujući legije novi super vojnika, elitne šok postrojbe, dronove, te najmračnije i najstrašnije nacističke kreacije do sada.

Igra - info
Proizvođač:MachineGames
Izdavač:Bethesda Softworks
Serijal:Wolfenstein
Žanr:Pucačina
Podžanr:Akcija, Pogled iz prvog lica
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Wolfenstein: The New Order & The Old Blood Double Pack PS4

  • 249,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.