Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Doom Nintendo Switch

Došli ste ovdje s razlogom. Masivni istraživački centar Union Aerospace Corporation-a na Marsu je preplavljen opakim i moćnim demonima, a samo jedna osoba stoji između njihovog svijeta i našeg. Kao usamljeni DOOM marinac, aktivirani ste da učinite samo jednu stvar - da ih ubijete sve.

Razvijen od strane id Software-a, studija koji je pionir u žanru pucačina iz prvog lica i kreatora multiplayer Deathmatch-a, DOOM se vraća kao brutalno zabavna i izazovna suvremena pucačina. Bespomoćni demoni, nevjerojatno destruktivna oružja i brzi, fluidni pokreti daju temelje za intenzivnu borbu iz prvog lica - bilo da uništavate demonske horde kroz dubine Pakla u kampanji za jednog igrača ili se natječete protiv svojih prijatelja u brojnim multiplayer načinima igre. Nema sklanjanja iza zaklona ili zaustavljanja da se regenerira zdravlje dok se probijate kroz bijesne horde demona. Kombinirajte svoj arsenal futurističkih i ikonskih oružja, nadogradnji, pokreta i naprednog melee sustava kako bi na kreativne i nasilne načinima eliminirali demone.

Napomena: Za preuzimanje ove igre potrebna je microSD kartica (prodaje se zasebno) s slobodnim prostorom za pohranu od najmanje 32 GB, plus 5 GB na memoriji sustava. Morate imati umetnutu microSD karticu prije početka preuzimanja.

Igra - info
Proizvođač:Bethesda Game Studios
Izdavač:Bethesda Softworks
Žanr:Pucačina
Podžanr:Pogled iz prvog lica
Igrača:1
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):18+

Doom Nintendo Switch

  • 499,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.