Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo NBA 2K18 Nintendo Switch

Vladajte kvartom

Budućnost sportskih Career načina igre, omogućujući vam da igrate igru ​​onako kako vam se sviđa. Izgradite svoju karijeru u NBA igrama, igrajte na igralištima u The Playground, pridružite se Pro-Am krugu ili istražite trgovine i lokacije u potpuno novim otvorenim četvrtima. S novim MyPLAYER nadogradnjama i sponzoriranjem, najveća postava likova do sada uključuje NBA igrače i još mnogo toga.

MyTEAM

Prikupljajte i natječite se s kartama igrača koje sadrže NBA legende prošlosti i sadašnjosti. Izgradite tim za potpuno novu Super Max sezonu ili kreirajte 5v5 turnire u novom Pack & Playoffs modu.

Elitni gameplay

Novi engine sustava pokreta odvodi kontrolu igrača na novu razinu realizma. Sada, dribbling i kretanje bez lopte više nisu potaknute animacijama. Ova revolucionaran tehnologija dinamički stvara animacije kako bi omogućila najbolji mogući doživljaj igranja. Sada ste vi u potpunoj kontroli.

Posebni gostujući komentatori

Najveći popis komentatora u sportskoj povijesti video igara postaje još veći. Legende Kobe Bryant i Kevin Garnett pridružuju se rotacijskoj osnovi kako bi pružili stručnost prijenosima utakmica.

Legendarni timovi

Najveći igrači u povijesti NBA-a iz svih 30 ekipa, zajedno po prvi put. Natječite se u Play Now, kako bi odlučili jednom zauvijek, koji velikani klubova vladaju vrhom.


MicroSD kartica je potrebna kako bi se u potpunosti igrao sadržaj igre*

*Preuzimanje sadržaja sa interneta i microSD kartica su potrebni (minimalno 32 GB je preporučeno)

Akcija
AkcijaBlack Week
Igra - info
Proizvođač:Visual Concepts
Izdavač:2K Games
Serijal:NBA 2K
Žanr:Sport
Podžanr:Košarka
Igrača:1-4
Igrača online:
Platforma:Nintendo Switch
Godina izlaska:2017.
Minimalna dob (PEGI):3+

NBA 2K18 Nintendo Switch

  • Brand: 2K Games
  • Šifra: 0906024
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 199,00 kn
  • 149,00 kn

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.