Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Sniženo Detroit: Become Human PS4

Iz Quantic Dream, studija iza Heavy Rain i Beyond Two Souls dolazi nam nova Playstation 4 ekskluziva Detroit: Become Human - akcijska sci-fi avantura.

Otputujte u Detroit bliske budućnosti - gradu koji se pomladio zahvaljujući uzbudljivom tehnološkom razvoju: visoko naprednim androidima koji postoje samo da bi služili čovječanstvu. Ali to će se promijeniti…

Stavi se u poziciju tri različita androida dok ovaj hrabri svijet tetura na rubu kaosa. Vaše odluke dramatično mijenjaju način na koji se intenzivna, razgranata priča odigrava. S tisućama izbora i mnoštvom završetaka, na koji ćeš način utjecati na budućnost Detroita? 

Glavne značajke:

 • Odigraj svoju ulogu u napetoj priči - Uđi u svijet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti robove androide u revolucionare koji mijenjaju svijet. Otkrij što znači biti čovjek iz perspektive autsajdera – i vidi svijet kroz oči stroja.
 • Njihovi životi, tvoji izbori - Oblikuj ambicioznu razgranatu priču u kojoj tvoje odluke ne samo da određuju sudbinu tri glavna lika, već sudbinu cijelog grada Detroita. Na koji način kontroliraš Karu, Connera i Marcusa može značiti život ili smrt – i ako jedan od njih plati glavom priča se dalje nastavlja…

Preuzmi kontrolu nad tri protagonista s kojima možeš igrati:

Conner

 • Postani kritičan prototip, koji istražuje scene zločina i nerede diljem užurbanog metropolisa Detroita.
 • Kao posebni policijski istražitelj Conner tvoja je misija pomoći policiji Detroita u pronalaženju devijantnih – androida koji su se oslobodili svojih programa, napustili svoje vlasnike ili su se okrenuli kriminalu.
 • Hoćeš li ostati hladan, kalkulirajući i bezobzirno analitičan u svom poslu? Ili ćeš početi osjećati empatiju za svoju ugroženu braću androide i smatrati legitimnost svoje misije upitnom? 

Markus

 • Vaša se prilika da dodate ulje na vatru, koja bi mogla dovesti do ustanka androida, skriva u odmetniku Markusu koji se oslobodio svojeg programiranja.
 • Nakon što je pobjegao od svojeg gospodara i pridružio se grupi npobunjenika iz podzemlja, Markus se posvetio organiziranom oslobađanju populacije androida grada Detroita – međutim u njegovom izravnom obraćanju ljudima hoćete li ga izvesti na put pacifističkog uništenja ili nasilja nezadovoljnika?  

Kara

 • Doživite siromašnu i uništenu stranu Detroita kroz oči novostvorenog androida koja se oslobodila svog programa.
 • Klasificirana kao devijant i u bijegu s nevinom djevojkom koju se zaklela štititi, Kara je bačena u brutalni svijet u kojem je moraš povesti da prihvati nejednakosti koje je okružuju… ili da teži poduzeti nešto kako bi svoje surogat dijete održala sigurnim. 

Igra - info
Proizvođač:Quantic Dream
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Interaktivna drama
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Detroit: Become Human PS4

 • Brand: SIE
 • Šifra: 0303494
 • Dostupnost: Nova količina u dolasku
 • 299,00kn
 • 99,00kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Poznat datum izlaska Detroit: Become Human

Poznat datum izlaska Detroit: Become Human

admin 01/03/2018 0
Quantic Dream je putem PlayStaiton Blog-a objavio da njihov najambiciozniji naslov do sada, Detroit: Become Human, službeno izlazi 25. svibnja. U dist...
Nastavak...