Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Spyro: Reignited Trilogy PS4

Naš omiljeni ljubičasti zmaj sa stavom se vraća i on je remasteriran! Spyro Reignited Trilogy dolazi na PlayStation 4 ovog rujna i ima nov izgled. Sve tri originalne igre bit će uključene u ovu trilogiju kako biste mogli uživati ​​u klasičnom Spyro the Dragon gameplay-u, sada s HD grafikom.

Razvijen od strane Toys For Bob (isti studio koji je radio na Crash N. Sane trilogiji), Reignited Trilogy prerađuje Spyro The Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! and Spyro: Year of the Dragon sa suvremenom grafikom, kontrolama (uključujući punu analognu podršku), cutscenes i "re-imagined" soundtrack. To uključuje više od 100 razina, stare i nove orb izazove i mini-igre. 

Spyro the Dragon

Gnasty Gnorc se vratio iz progonstva i oslobodio zlu čaroliju na Dragon Realms, zarobljavajući Zmajeve u kristalu i podižući vojsku Gnorcsa. Spyro, sa svojim prijateljem Sparx Dragonfly, jedini je preostali Zmaj koji može proći šest Homeworlda, osloboditi Zmajeve i spasiti dan. Vodite Spyroa dok klizi kroz Dragon Realmse, tostirajući šarene neprijatelje svojim vatrenim dahom i susrećući bezbrojne zagonetke i avanture na putu.

Spyro 2: Ripto’s Rage!

Spyro je doveden u zemlju Avalara kako bi porazio zlog čarobnjaka Ripta koji je doveo rat u Avalarove Homeworld. Svaki Homeworld u zatočeništvu Riptoa i njegovih sljedbenika, i sad je do Spyro da ih porazi i donese mir Avalarovim područjima. U ovoj avanturi, Spyro sa novim sposobnostima eliminira neprijatelje, dok istovremeno izvršava jedinstvene izazove, kao što su sakupljanje krda čudnih zvijeri, ciljano pucanje i svladavanje divljih dinosaura.

Spyro: Year of the Dragon

The Dragon Realms slave "Godinu zmaja" kada se pojavljuje zagonetna figura koja ukrade sva Zmajska jaja. Pod čarolijom Zle Čarobnice, vojska Rhynocsa sada čuva bespomoćna jaja u Zaboravljenim Područjima. S novim i starim prijateljima, Spyro je u potrazi za izgubljenim jajima, porazom Rhynocove vojske i zaustavljanjem zle čarobnice. Pojačajte toplinu u ovoj avanturi istražujući tajanstvena područja i ispunjavajući neobične izazove, kao što je izvođenje ludih trikova na skejtu i ulaska u boksački ring.

NAPOMENA: Spyro 2 i 3 igre zahtjevaju preuzimanje sa interneta (PS Store). Na disku će biti kompletna prva igra, te određeni leveli druge i treće igre. Da bi se trilogija igrala u potpunosti biti će potrebno preuzeti "day one" ažuriranje.

Igra - info
Proizvođač:Toys for Bob
Izdavač:Activision
Serijal:Spyro
Žanr:Avantura
Podžanr:Platformer
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):7+

Spyro: Reignited Trilogy PS4

  • Brand: Activision
  • Šifra: 0303577
  • Dostupnost: Dostupno
Ponuda ističe za:
  • 299,00 kn
  • 199,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.