Dostava u 24h od slanja pošiljke. Dostava na otoke se vrši prema rasporedu dostave.

Besplatna dostava za kupovinu iznad 300 kn. Cijena dostave za kupovinu ispod 300 kn iznosi 30,00 kn.
Mogućnost plaćanja do 24 rate u poslovnici Osijek!

Sniženo Detroit: Become Human PS4

Iz Quantic Dream, studija iza Heavy Rain i Beyond Two Souls dolazi nam nova Playstation 4 ekskluziva Detroit: Become Human - akcijska sci-fi avantura.

Otputujte u Detroit bliske budućnosti - gradu koji se pomladio zahvaljujući uzbudljivom tehnološkom razvoju: visoko naprednim androidima koji postoje samo da bi služili čovječanstvu. Ali to će se promijeniti…

Stavi se u poziciju tri različita androida dok ovaj hrabri svijet tetura na rubu kaosa. Vaše odluke dramatično mijenjaju način na koji se intenzivna, razgranata priča odigrava. S tisućama izbora i mnoštvom završetaka, na koji ćeš način utjecati na budućnost Detroita? 

Glavne značajke:

 • Odigraj svoju ulogu u napetoj priči - Uđi u svijet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti robove androide u revolucionare koji mijenjaju svijet. Otkrij što znači biti čovjek iz perspektive autsajdera – i vidi svijet kroz oči stroja.
 • Njihovi životi, tvoji izbori - Oblikuj ambicioznu razgranatu priču u kojoj tvoje odluke ne samo da određuju sudbinu tri glavna lika, već sudbinu cijelog grada Detroita. Na koji način kontroliraš Karu, Connera i Marcusa može značiti život ili smrt – i ako jedan od njih plati glavom priča se dalje nastavlja…

Preuzmi kontrolu nad tri protagonista s kojima možeš igrati:

Conner

 • Postani kritičan prototip, koji istražuje scene zločina i nerede diljem užurbanog metropolisa Detroita.
 • Kao posebni policijski istražitelj Conner tvoja je misija pomoći policiji Detroita u pronalaženju devijantnih – androida koji su se oslobodili svojih programa, napustili svoje vlasnike ili su se okrenuli kriminalu.
 • Hoćeš li ostati hladan, kalkulirajući i bezobzirno analitičan u svom poslu? Ili ćeš početi osjećati empatiju za svoju ugroženu braću androide i smatrati legitimnost svoje misije upitnom? 

Markus

 • Vaša se prilika da dodate ulje na vatru, koja bi mogla dovesti do ustanka androida, skriva u odmetniku Markusu koji se oslobodio svojeg programiranja.
 • Nakon što je pobjegao od svojeg gospodara i pridružio se grupi npobunjenika iz podzemlja, Markus se posvetio organiziranom oslobađanju populacije androida grada Detroita – međutim u njegovom izravnom obraćanju ljudima hoćete li ga izvesti na put pacifističkog uništenja ili nasilja nezadovoljnika?  

Kara

 • Doživite siromašnu i uništenu stranu Detroita kroz oči novostvorenog androida koja se oslobodila svog programa.
 • Klasificirana kao devijant i u bijegu s nevinom djevojkom koju se zaklela štititi, Kara je bačena u brutalni svijet u kojem je moraš povesti da prihvati nejednakosti koje je okružuju… ili da teži poduzeti nešto kako bi svoje surogat dijete održala sigurnim. 

Igra - info
Proizvođač:Quantic Dream
Izdavač:Sony Computer Entertainment
Žanr:Akcijska avantura
Podžanr:Interaktivna drama
Igrača:1
Igrača online:/
Platforma:PlayStation 4
Godina izlaska:2018.
Minimalna dob (PEGI):18+

Detroit: Become Human PS4

 • Brand: SIE
 • Šifra: 0303494
 • Dostupnost: Dostupno
 • 549,00 kn
 • 499,00 kn

PlayStation Plus

Za igranje PS4 igara online potrebna vam je PlayStation Plus pretplata!

Napomena

Prikazana cijena proizvoda je webshop cijena! Cijena se proizvoda u poslovnici može razlikovati, webshop cijena vrijedi i u poslovnici za gotovinsko plaćanje.

Vezane novosti
Poznat datum izlaska Detroit: Become Human

Poznat datum izlaska Detroit: Become Human

admin 01/03/2018 0
Quantic Dream je putem PlayStaiton Blog-a objavio da njihov najambiciozniji naslov do sada, Detroit: Become Human, službeno izlazi 25. svibnja. U dist...
Nastavak...