izbornik.
košarica

The Sims 4 PC

The Sims 4 PC
The Sims 4 PC

The Sims 4 je vrlo isčekivana simulacija života koja vam omogućuje da se igrate sa životom kao nikada prije! Kreirajte i upravljajte Sims-im sa velikim osobnostima, novim emocijama i različitim izgledima. Doživite nove razine kreativnosti kada oblikujete Simsa sa moćnim "Create s Sim", te dizajnirajte prekrasne domove s taktilnim, room-based "Build Mode". S besplatnim ažuriranjem sadržaja za vlasnike The Sims 4, ako i kada budu na raspolaganju, imati ćete najnovije sadržaje i značajke da razvijete svoje igrače iskustvo. Kontrolirajte um, tijelo i srce vaših Simsa i istražujte živopisne četvrti ispunjene bogatim zajednicama pametnijih Sims-a koji imaju svoje životne priče.

Besplatni update - Karijere

U ovom besplatnom ažuriranju igre, igrači će iskusiti posve novi sadržaj u vezi s karijerom, te dodatkom poslovne i sportske karijere. Svaka karijera se grana u dva nova puta. Simsi koji sanjaju o životu ispunjenom moći i bogatstvom imaju mogućnost postati  "Angel Investor" ili "Business Tycoon". A Simsi koji žele živjeti život zdravlja i fitnessa mogu težiti da postanu pripadnik Kuće slavnih ili gospodin ili gospođa Solar System. 

Sa svakom karijerom, Simsi će imati posebnu odjeću koja se mijenjaja tijekom njihove karijere, te će otključati jedinstvene predmete i interaktivne nagrade. Simsi koji žele ubrzati svoje karijere također mogu iskoristiti kartice novih prilika. Hoće li Sims iskoristiti priliku za brzo pomicanje gore uz "korporativne ljestve"  ili će ostati na svojem putu i pokazati lojalnost trenutnom poslodavcu? Osim toga, igrajući kroz ove karijere, igrači će otključati četiri sobe koje se mogu naći u Build modu.

Sada s bazenima i duhovima: Bazeni i duhovi su stigli i sada su uključeni u The Sims 4 s najnovijim ažuriranjem. 

Glavne značajke:

  • Simsi s velikim osobnostima - Kreirajte i upravljajte Sims-im sa velikim osobnostima, novim emocijama i različitim izgledima. Pametniji Simsi imaju sposobnost da obavljaju više zadataka istovremeno, lakše se možete poistovijtiti s njima, te oživljavaju s novim emocijama i živahnim animacijama. The Sims pružaju beskrajne mogućnosti za stvaranje bogate, zabavne i čudne priče.
  • Snažni kreativni alati - Posve novi "Create s Sim" i "Build Mode" su redizajnirani kako bi bili snažniji, intuitivniji i zabavniji nego ikada prije. Imate kontrolu da kreirate Simsa s taktilnom preciznošću. Bez imalo napora izgradite dom iz snova sa posve novim, room-based Build mode. Stilizirani izgled i Sobe će vas inspirirati sa stiliziranom odjećom i dizajnom koje možete dodati vašem Simsu. te domu u The Sims 4.
  • Živi svjetovi - Istražite živahne, predivne svjetove ispunjene bogatim zajednicama Simsa. Odaberite među lijepim i raznolikim parcelama za gradnju vašeg doma, te obavljanje različitih ​​aktivnosti. Proširite svoj društveni krug i komunicirajte s drugim Sims-ima u susjedstvu, te se družite u parkovima.

Cijena: 299,00kn