izbornik.
košarica

PC igre

FIFA se vraća u novu sezonu uz poboljšanu mehaniku lopte dok je u igri i izvan nje, za bolji doživljaj svakog trenutka na terenu. Stotine momčadi iz globalnih nogometnih liga i natjecanja uključujući UEFA Ligu prvaka nadohvat su ruke, a FIFA Ultimate Team nudi još više načina za sastavljanje momčadi..
149,00kn 299,00kn
Menadžer je srce u svakog nogometnog kluba. U Football Manager 2021 dinamična, stvarna iskustva upravljanja i detalji na sljedećoj razini  usredotočuju vas kao nikada prije, opremljen sa svim alatima za postizanje elitnog statusa. Sve je na vama, šefe.Odaberite vaše boje i izazov koji najbolje ..
369,00kn 399,00kn
The Sims 4 je vrlo isčekivana simulacija života koja vam omogućuje da se igrate sa životom kao nikada prije! Kreirajte i upravljajte Sims-im sa velikim osobnostima, novim emocijama i različitim izgledima. Doživite nove razine kreativnosti kada oblikujete Simsa sa moćnim "Create s Sim", te dizajniraj..
169,00kn 299,00kn
Uz World of Warcraft; Pre-paid karticu možete nastaviti svoju epsku pustolovinu 60 dana bez posjedovanja kreditne kartice...
249,00kn
Prikaži 1 do 4 od 4 (1 stranica)