izbornik.
košarica

FIFA 20 PC

FIFA 20 PC
FIFA 20 PC

FIFA se vraća u novu sezonu uz poboljšanu mehaniku lopte dok je u igri i izvan nje, za bolji doživljaj svakog trenutka na terenu. Stotine momčadi iz globalnih nogometnih liga i natjecanja uključujući UEFA Ligu prvaka nadohvat su ruke, a FIFA Ultimate Team nudi još više načina za sastavljanje momčadi snova.

Tu je i posve nov, autentičan stil uličnog nogometa. EA SPORTS VOLTA te vodi na igrališta uličnog nogometa diljem svijeta – od podvožnjaka u Amsterdamu preko ograđenog igrališta u Londonu do krova.

Glavne značajke:

  • Unaprijedi svoju igru uz nogometnu inteligenciju - Promijeni način igranja zahvaljujući poboljšanjima fizike lopte, umjetnoj inteligenciji u obrani i dodatnim novostima. Preuzmi kontrolu nad slobodnim udarcima zahvaljujući novom sustavu izvođenja te pokušaj prijeći obrambene igrače uz pomoć nove mehanike.
  • FIFA 20 Ultimate Team - Složi savršenu momčad birajući između nekoliko tisuća igrača i natječi se u najpopularnijim načinima igre FIFA, uživajući u sadržajima UEFA Lige prvaka i Europske lige. 

Što je EA SPORTS VOLTA?

VOLTA te vodi na ulice, ograđena igrališta i igrališta za mali nogomet diljem svijeta u novom sustavu igranja – koji uključuje pojednostavljene akcije i vješte poteze – omogućavajući ti da doživiš autentičnu kulturu i kreativnost FIFA 20 uličnog nogometa.

  • Obiđi svijet - Složi svoju momčad kroz oglede protiv automatski generiranih momčadi u raznim sustavima i lokacijama – pobjeda te dovodi u mogućnost preuzimanja igrača iz drugih momčadi.
  • Borba za svjetski naslov - Zaigraj protiv raznih legendi uličnog nogometa iz cijelog svijeta i zasluži mjesto na VOLTA Svjetskom prvenstvu u Buenos Airesu, u intenzivnom i zabavnom putovanju kroz igru.
  • Zaigraj u ligaškom formatu - Zaigraj i ostvari uspjeh – ili izbjegni ispadanje u niži rang – u internetskoj ligi u kojoj pobjede donose prelazak u viši rang natjecanja.
  • Tvoj igrač na tvoj način - Prilagodi i personaliziraj odjeću, frizuru i način proslave svog igrača ili igračice te otključaj brojne dodatne sadržaje u izazovima unutar igre.
  • Doživi globalni nogomet i postani profesionalac - Povedi svoju omiljenu profesionalnu momčad i zaigraj na njihovom terenu – bio to PSG protiv Lyona u Parizu, madridski derbi na ulicama Španjolske ili Chelsea protiv Spursa u londonskom kavezu.
  • Prilagodi svoje susrete - Zaigraj 3 na 3 bez vratara, 4 na 4, 4 na 4 bez vratara, 5 na 5 ili profesionalni futsal na igralištima i okruženjima raznih veličina, sa zidovima ili bez njih.
Igra - info
ProizvođačEA Vancouver
IzdavačElectronic Arts
ŽanrSport
Igrača1-4
PlatformaPC
Godina izlaska2019.
Dobna oznaka (PEGI)3+
Akcijska cijena: 149,00kn
Cijena: 299,00kn
Tagovi: sport , nogomet

video.