Kompletan vodič za Call of Duty: Black Ops III Awakening DLC

Objavio: admin 03/02/2016 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Danas je taj dan! PS4 vlasnici dobivaju raniji pristup prvom DLC paketu za Call of Duty: Black Ops 3.

 

"Awakening", koji je dostupan od danas na PlayStation Store-u donosi četiri nove epske multiplayer mape uz dodatak posve novog zombi iskustva. Kako bi proslavili ovu prigodu, željeli smo vam predočiti kompletan sadržaj eskpanzije, koji možete pročitati u nastavku.

 

DLC Osnove

 

Što je uključeno s Awakening DLC-om?
Awakening donosi četiri nove multiplayer mape, uz posve novu zombi avanturu zvanu Der Eisendrache.

 

Na kojim platformama će Awakening DLC biti dostupan?
Awakening će biti dostupan na PS4 od 2. veljače 2016. u Sjevernoj Americi, te neće biti dostupan na PS3. The Awakening DLC ​​možda neće biti dostupan u svim područjima te cijene i datum izlaska se mogu razlikovati.

 

Kako mogu pristupiti Awakening DLC-u?
Awakening će biti dostupan za preuzimanje na PlayStation Store-u počevši od 2. veljače 2016. Možete kupiti i Black Ops 3 Season pass kako bi dobili pristup svim četiri DLC Map paketima planiranih za ovu godinu, uključujući i Awakening, kao dio sniženog paketa.

 

Hoću li dobiti Awakening ako sam kupio Black Ops 3 Season pass?
Da, Awakening je uključen u Season Pass. Ako ste kupili DLC Season Pass za Black Ops 3, ne kupujte Awakening kao samostalni DLC Map paket - naplatit će vam se zasebno. Sadržaj je dostupan kao besplatni download za vlasnike Season Pass-a unutar Black Ops 3 u in-game store-u.

 

DLC sadržaj

 

Što možete podijeliti o novim multiplayer mapama?
Četiri nove mape sadržane u Awakenig ubrizgavaju novu raznolikost u Black Ops 3 multiplayer iskustvu, koja će izazvati i oduševiti igrače na svim razinama.

  • Gauntlet donosi tri jedinstvena okruženja unutar jedne akcijski upakirane mape. Pokazujući klasičnu strukturu Treyarch mapa sa tri trake, mapa odvodi igrače u borbu kroz raskošnu džunglu, arktičko područje, te kišovito i urbano gradsko okružje.
  • Splash je smješten u napuštenom vodenom parku koji uključuje dinamičke značajke okoliša, kao što su tobogani, uništeni gusarski brod i lijenu rijeku. Ova mapa potiče otvorenu tijek borbe i omogućuje puno mogućnosti za podvodni gameplay.
  • Rise je postavljen u snježnom predgrađu Züricha, smješten usred gradilišta za masivni podzemni istraživački kampus. Ova velika mapa sadrži vike lokacija za akciju, sa svakim odjeljkom koji odgovara različitim stilovima gameplay-a.
  • Skyjacked vas uzdiže visoko iznad urbanog Zürichu u drugačijoj, moderniziranoj kreaciji popularne Black Ops II multiplayer mape - Hijacked. Zahvaljujući novom sustavu kretanja sadržanom u Black Ops III, ova mapa daje igračima nove načine za istraživanje okoline uz zadržavanje brzog gameplay-a koji je učini Hijacked favoritom fanova.

Što možete podijeliti o novom zombi iskustvu u Awakening?
Black Ops 3 zombi iskustvo započinje sa Der Eisendrache ("The Iron Dragon"). Postavljeno u srednjovjekovnom austrijskom dvorcu tijekom Drugog svjetskog rata, Der Eisendrache nastavlja tamo gdje je Giant stao i nastavlja pratiti klasičnu postavu likova: Richtofen, Nikolai, Takeo i Dempsey. Antička lokacija na kojem je dvorac smješten je bilo poprište neizrecivog užasa u kojem su nedavno otkrivene masivne količine Elementa 115.

 

Hoće li "Der Eisendrache" uvoditi nikakva nova oružja ili gameplay mehanike?
Tu će biti elementi niske gravitacije, drevni luk koji se može nadograditi putem mističnih zadataka i novih načina da se transportirate po mapi.

 

Izvor: PlayStation Blog EU