Pregled recenzija: Star Wars: Battlefront

Objavio: admin 18/11/2015 0 Komentara Pregled recenzija,

U Star Wars: Battlefront, developer DICE nastoji da uzme formulu pucačine iz prvog lica na bojištima velikih razmjera, koju je svladao u Battlefield serijalu i oblikuje ju oko jedne od najveće sci-fi avanture svih vremena. No da li je uspio u tome?

 

Recenzenti su počeli s iznošenjem svojih presuda o igri ​, a mi smo vam okupili neke od prvih ocjena i isječaka recenzija, koje možete pogledati u nastavku.

 

Za širi pogled na recenzije, posjetite Metacritic.

 

GameSpot - 7/10

 

"Ako ništa drugo, Star Wars: Battlefront je vježba u čistom spektaklu, koja se rasprostire u svoj svojoj neonskoj slavi ... Prvih 10 sati su prepune s ovim trenucima i vrijedno je igranja samo kako bi gledali kako se razvija. No Battlefront neide mnogo dublje od svoje ambiciozne površne privlačnosti. U početku prikazuje najbolji sadržaj, samo da bit blijedio u kvaliteti kao sati prolaze. Star Wars: Battlefront je vizualno lijep, ali njegove se "noge" tresu te prijete da posrnu s vremenom." - Mike Mahardy (Cijela recenzija)

 

Gigant bomb - 3/5

 

"Ako predstojeći izlazak "The Force Awakens" vas čini raspoloženim za povremenu online pucačina smještenu u Star Wars svemiru, ova igra  vas sigurno može zaokupširati desetke sati. Battlefront u početku označava se kvadratiče za  veliku Star Wars igru, ali ograničena količina sadržaja i nedostatak smislene progresije me spriječavalo da se vratim za nešto više od jednog kratkog posjeta." - Dan Ryckert (Cijela recenzija)

 

GamesRadar+ - 4/5

 

"Rijetko je bilo koja video igara dovodila čistu, jednostavnu radost tako snažno do izražaja. Naravno, kao pucačina, to može biti ponekad jednostavno, te me povremeno ostavlja u želji za nečim malo složenijim i uključujućim zato što sam ja onaj tip koji je proveo ostatak 2015. igrajući Destiny. Kao prekrasna rekreacija nekih od mojih najdražih fantazija iz djetinjstva (i vi ćete osjetit isti doživaljaj) Star Wars Battlefront je apsolutni trijumf." - Andy Hartup (Cijela recenzija)

 

VideoGamer - 7/10

 

"Star Wars Battlefront je jedno je od najboljih iskustava u godini, iako je samo za kratko vrijeme. Oni koji vole kompletirati igre će možda ostati s igrom da otključaju figure za dioramu u igri koji pokazuje koliko ste izazova završili, a drugima će  interes oslabiti dugo prije toga. Previše ograničeni u svojim mapama i nmodovima da bi privuklo ljude, ono će ipak pružiti dovoljno zabave za zaigrati s vremena na vrijeme, čuti da poznatu glazbu, te možda oboriti AT-AT. Oni koji su htjeli Battlefront III, međutim, morat će pričekati malo duže." - Burns (Cijela recenzija)

 

US Gamer - 3.5/5

 

"Na neki način, Star Wars: Battlefront je ugodno iznenađenje Čini se puno više ispoliranijim nego na E3, a trud koji je DICE stavio u vizuale se isplatilo u jednoj od vizualno najboljih igara ove godine. Ali svaki aspekt igre je uskraćen zbog nedostatka raznolikosti u okolinama, vozilima, oružju, pa čak i neprijateljima. To je zapanjujuće ograničen paket koji čini više razočaravajuće činjenica da je stvarni gameplay uistinu zabavan. Možda dosegne svoj potencijal za godinu dana, ali za sada, to je još jedna potencijalno velika igra koju je sabotirao ono što čini cinični marketinški plan". - Kat Bailey (Cijela recenzija)

 

Metro - 8/10

 

"Ovo nije ultimativna Star Wars igra, ona ne čini ništa revolucionarno za žanr online pucačine, te zasigurno nije duboka i složena. No, ogromna je količina zabave. Što čini savršeno odgovarajučim s obzirom na filmove na kojima se temelji." - David Jenkins (Cijela recenzija)

 

Izvor: Gamespot.com