Detalji Battlefield V otvorene bete

Objavio: admin 03/09/2018 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Za one koji su propustili obavijest, izlazak Battlefield V odgođen je za 20. studeni. Da biste olakšali to čekanje, postoji mogućnost da isprobate igru putem Battlefield V otvorene bete koja će biti dostupna svima od 6. rujna i trajat će do 11. rujna. Ukoliko ste izvršili prednarudžbu možete se pridružiti otvorenoj beti već od 4. rujna.

 

Raspored beta testiranja:

  • Pre-load za otvorenu betu: 3. rujna
  • Otvorena beta (raniji pristup za one koji su prednaručili igru): 4. rujna
  • Otvorena beta (dostupna svima): 6. rujna

Što će biti dostupno prilikom beta testiranja?

Među snježnim norveškim krajolicima Arktik Fjord mape, moći ćete igrati i Conquest i dva "dana" Grand Operations 'Fall of Norway'. To su dani unutar igre, usput, ne 24-satni dani. Grand Operations sadrži nekoliko takvih dana, s jednim načinom igranja u svakom od njih.

 

U padu Norveške, dan prvi će biti proveden u 'Airborne' način igranja, gdje ćete padobranom spustiti na bojište i biti na bilo kojoj strane borbe gdje si eksplozivi razmještene na kontrolnim točkama. Drugi dan obilježava "Proboj", gdje vaš tim napada ili brani vitalne sektore. U ovom načinu igranja, ostanite agresivni i taktički kao napadači ili koristite planiranje kako biste zadržali neprijatelja u obrani.

 

Zatim tu je novi krajolik za istraživanje: Rotterdam. Borit ćete se na ulicama nizozemskog grada u njegovom netaknutom, predratnom stanju prije nego što su ga bitke ostavile u devastaciji. Na ovoj mapi ćete moći isprobati karakteristični način igre Conquest. Vraćajući se na klasična pravila, Conquest je borba 64 igrača gdje se dvije ekipe bore za kontrolu ključnih zastava na mapi. Držite većinu tih točaka kako biste iscrpili neprijateljske bodove i osvojili dan.

 

Tides of War 

Sa "Tides of War-om", vi i osobni vojnici vaše Battlefield V satnije, krenuti ćete na putovanje kroz tematska, drugačija poglavlja 2. svjetskog rata. Svakim poglavljen Tides of War-a, igrači će imati potpuno nove načine igranja, a također biti u mogućnosti zaraditi najnovije i najbolje tematske predmete Battlefield V. Otvorena beta će biti vaš prvi rani pogled na to kako će Tides of War funkcionirati. Pet dijelova Tides of War poglavlja  bit će dio otvorene bete. Igrači koji kompletiraju ovaj izazov prije 9. rujna zaradit će ekskluzivnu oznaki dog tag u igri koji će se koristiti u Battlefield V prilikom izlaska igre. Poglavlje "Shock Troops" samo je mali okus Tides of War-a - mnogo više je u dolasku.

 

Sistemski zahtjevi

Za PlayStation 4, svi vlasnici povezani s internetom mogu se uključiti u akciju. Ako igrate na računalu, potrebno je imati minimalne hardverske specifikacije. Igrači Xbox One-a trebat će internetsku vezu i Xbox Live Gold račun za igranje Battlefield V Open Beta.