Call of Duty: Black Ops 3 - najava

Objavio: admin 03/11/2015 0 Komentara Najave,

 

Activision zna da je njegov Call of Duty fanbase uvijek spreman za sljedeći godišnji naslov u serijalu. Developeru Treyarch-u su ponovo dani ključevi tog dugogodišnjeg FPS-a. Krajnji rezultat? Treća igra u Black Ops priči.

 

Poznati aspekti brzog kretanja, intenzivne pucačine i filmske priče su dio Call of Duty: Black Ops 3. Hrpa novih značajki, poput specijaliziranih multiplayer likova, novih posebnih oružja, dvije velike zomibe kampanje i više, diferenciraju ovaj nastavak od Advanced Warfare-a. U nastavku vam donosimo više informacija o igri prije nego što pokupiti svoje digitalne puške 6. studenoga 2015. godine.

 

Pripremite se za još jednu rudnu futurističke pucačine iz prvog lica i opstanka u zombi apokalipsi sa Call of Duty: Black Ops 3.

 

Priča

 

Black Ops 3 kampanja* neće biti samo single-player avantura, onda će imati i podršku za do četiri igrača. Svaki igrač može u potpunosti prilagoditi svog izabranog vojnika, pa čak i izabrati hoće li biti muškarac ili žena. Baš kao i u sustavima multiplayer-a, vi ćete biti u mogućnosti da učinite vašeg lik jačim kroz sustav progresije u kampanji.

 

Nagrade koje osvojite su usmjerene prema financiranju novih oružja i opreme. Ako ste u potrazi za većim izazovom, kampanja nudi mogućnost igranja pod "Realistic" pravilima - što znači da ukoliko ste upucani jednom, umirete. Da biste dobili uvid u ono što nam donosi Black Ops 3 priča, pogledajte trailer u nastavku.

 

*Napomena -  Stara generacija konzola (PS3/X360) neće sadržavati kampanju, već samo Multiplayer i Zombie mode

 

 

Multiplayer

 

Call of Duty je poznat po svom zarazom multiplayer-u. Black Ops 3 mijenja stvari u online natjecateljskom multiplayer-u sa devet različitih specijalista. Svaki lik dolazi sa svojim vlastitim prilagodljivim izgledom, oružjem i posebnim sposobnostima.

 

Multiplayer također dolazi s novim manevrima, kao što je trčanje po zidovima, izvođenje skokova sa potiskom i ronjenjem. Oružarnica i lakirnica oružja daje igračima vrtoglavi niz mogućnosti kada je u pitanju stiliziranje vatrenog oružja.

 

U nastavku vam donosimo opis svakog od devet specijalista s kojima ćete moći igrati i njihovo odabrano naoružanje i sposobnosti:

  • Ruin - on koristi "Gravitacijske šiljke" koji stvaraju eksplozivni udarni val kada se zabiju u zemlju. Njegova "Overdrive" sposobnost mu omogućuje da ubrza kretanje
  • Seraph - ona kreće u borbu sa super snažnim revolverom pod nazivom "Annihilator" koji ispaljuje penetracijske metke. Ona može ukljičiti "Combat Focus" koji pokreće multiplator rezultata za scorestreaks
  • Nomad - njegovo "Hive" oružje je zamka koja oslobađa ubojite nano dronove. Njegova posebna sposobnost se naziva "Rejack", a omogućuje mu da se oporavi na njegovom mjestu smrti
  • Prophet - njegovo preferirano oružje ispaljuje naboje električne energije koji se mogu lančano vezati na sve okolne neprijatelje. To oružje je poznat kao "Tempest". Prophet-ova posebna sposobnost se naziva "Glitch", ona mu omogućuje da se odmah vratiti u prethodni položaj
  • Outrider - ona dobro koristi Compound luk ("Sparrow"). Što se duže luk napinje, on snažniji postaje nakon otpuštanja. Oslanja na "Vision Pulse" sposobnost, koja otkriva sve neprijatelje u rasponu njezina zvučnog impulsa
  • Reaper - mehanički stručnjak koji rukuje sa "Scythe" - quad-barel mini gun-om. Reaper donosi posebnu sposobnos u borbu, pod nazivom "Psychosis". Ta sposobnost omogućuje robotu da zbuni neprijatelje hakirajući neprijateljske sustave, te oslobađa tri mamca
  • Spectre - opremljen sa "Ripper" - dvije dvostruke melee oštrice. Na području posebnih sposobnosti, Spectre ima "Active Camo" koji mu omogućava da bude nevidljiv na bojnom polju
  • Battery - Femme Fatale koja koristi svoj "War Machine", razorni bacač granata. Njezin "Kinetic Armor" oblaže njezino tijelo sa električki nabijenim oklopom
  • Firebreak - koristi bacač plamena pod nazivom "Purifier".  Njegova "Heat Wave" sposobnost se okuplja u ciklusima topline koja se tada pohranjuje u toplinski naboj koji je zadužen da privremeno onesposobi neprijatelje

 


Free Run

 

U videu ispod je predstavljen novi Call of Duty mode pod nazivom "Free Run." Solo igrači će morati koristiti svoju vertikalnost i brzo kretanje za rješavanje nekoliko levela. Ti leveli se djele na četiri razine težine - Beginner, Intermediate, Advanced i Expert. Naravno biti ćete i u mogućnosti da usporediti svoje vrijeme protiv drugih igrača na leaderboard-u.

 

Free Run gameplay počinje na 8:45 min

 

Na slici iznad su prikazane kakve vas in-game nagrade očekuju ukoliko ste veteran Call of Duty serijala.

 

Zombie mode

 

Što bi Call of Duty biti bez svima omiljenog Zombie mode? Nebi trebalo biti iznenađenja da se ovaj co-op dio igre vraća u punom i u Black Ops 3. Prva priča koju ćete pratiti u Zombie modu nosi naziv "Shadows of Evil." Igrači će preuzeti kontrolu nad četiri pojedinca - Nero (Jeff Goldblum), Jessica (Heather Graham), Jack Vincent (Neal McDonough) i Floyd Campbell (Ron Perlman). Svi oni su transportirani iz Morg City u zlokobnu verziju svog doma koji je ispunjen s nemrtvima. Sve dok se Shadow Man (Robert Picardo) nalazi u pozadini i pomaže skupi.

 

 

Drugi dio Zombie mode se usredotočuje na priču pod nazivom "The Giant". Ovaj put, igrači mogu uskočiti u uloge četiri lika koji su se pojavili u Black Ops 2 mapi "Origins." Tank Dempsey (Steven Blum), Nikolaj Belinski (Fred Tatasciore), Takeo Masaki (Tom Kane) i Edward Richtofen (Nolan North) moraju eliminirati zombije i poomjeniti vremensku liniju izvornog sukoba. Ova Zombie mode kampanja počinje nedugo nakon događaja "Origins"-a.

 

 

Nuk3town

 

Prednarudžbom Black Ops 3 (PS4/PC) ostvarujete pristup multiplayer mapi pod nazivom "NUKE3TOWN." Ova široka mapa postavlja igrače u 2065. godinu unutar preuređene verzije klasične mape iz izvornog Black Ops-a. Ta nekoć mala mapa je sada preuređena s novim sustavima kretanja na umu, tako da sada ima dosta prostora s kojih možete skočiti i kretati se uz stranu.

 

 

PlayStation ekskluzivan sadržaj i Limited edition PS4 konzola

 

Tijekom ovogodišnje E3 konferencije, Sony je objavio novo partnerstvo sa Activision-om kojim će sav DLC sadržaj biti dostupan PlayStation igračima mjesec dana ranije nego na ostalim platformama.

 

U ponudu nam stiže i Call of Duty: Black Ops 3 PS4 Limited Edition bundle!

 

Sustav ima Call of Duty: Black Ops III logotip "Ember Orange" boje na "Jet Black" šasiji, zajedno s obojenim "Power" i "Eject" gumbima, kao i tri amblema na prednjoj strani, svaki predstavlja zaseban načina igre - SOG Skull označava kampanju, Winslow Accord Faction logo, izvučen ravno iz igrine fikcije, koji predstavlja jedan od frakcija u igrati i multiplayeru te "Mark" što označava zombije. Uključeni DualShock 4 krasi glatka siva i narančasta boja, uz rimski broj 'III' na ručki kontrolera.
 

Također je vrijedno istaknuti da je ovaj paket dolazi s prostranim 1TB tvrdim diskom. To je dosta prostora za brojne DLC sadržaje, te za spremanje videa vaših najboljih mečeva u Call of Duty-u. 

 

Uz standardno izdanje blockbuster igre, uključena je bonus NUK3TOWN multiplayer mapa. 

 

 

Izvor: Heavy.com, PS Blog EU