EA Play 2018 - pregled trailera

Objavio: admin 10/06/2018 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Electronic Arts je započeo E3 2018 sa svojim EA Play eventom na kojem je prestavio svoje nadolazeće igre. Velik dio prezentacije se usredotočio na dvije najveće nadolazeće igre: Battlefield V i BioWare-ov novi IP, Anthem. No to nisu bile jedine igre koje su dobile pozornost na velikoj pozornici; EA je također podijelio novosti o Madden NFL 19, FIFA 19, NBA Live 19, Madden NFL 19 i (prethodno nenajavljenom) platformeru Unravel 2.

 

U nastavku vam donosimo kratki pregled vijesti i trailera sa EA Play-a 2018.

 

Anthem

Iz studija koji je stvorio Mass Effect i Dragon Age dolazi novi svijet pun misterija i opasnosti, Anthem. U Anthem, vi i do tri suigrača ste Freelanceri, koji nose energetske exosuitse nazvane Javelins, kako bi se suočili sa najvećim prijetnjama čovječanstvu. Javelin oklop je osmišljen kako bi svojim pilotim pružio nevjerojatne napadačke i obrambene sposobnosti. Kretati ćete se u nevjerojatnim brzinama, juriti kroz nebo i sigurno istraživati vodene dubine, unaprjeđujući vaše vlastite sposobnosti kao Javelin pilot, kao i borbene te pokretne sposobnosti vaših exosuits-a.

 

Datum izlaska je zakazan za 22.02.2019 na PlayStation 4, Xbox One i PC.

 

 

Battlefield V

Battlefield V je predstavio svoje ultimativno multiplayer iskustvo - Grand Operations - dizajniran za prikaz mapa i modove igranja unutar snažnog narativnog putovanja inspiriranog povijesnim događajima. Grand Operations je nadograđena verzija Battlefield 1 Operations. Ovo modularno iskustvo odvodi igrače kroz izmišljene "dane" u operaciji, gdje svaki dan predstavlja rundu igranu na mapi i kroz modove igranja koji oživljavaju priču igre. Akcije koje vi, vaša momčad i vaš tim poduzmete na prvi dan imat će izravan utjecaj na početak priče i gameplay drugog dana, što će utjecati na treći dan i tako dalje. Potvrđeno je da će Battlefield V sadržavati i Battle Royale mode (više informacija će biti objavljeno naknadno), uz do sada veće postojeće multiplayer načine igranja.

 

Datum izlaska je zakazan za 11.10.2018 na PlayStation 4, Xbox One i PC.

 

 

FIFA 19

Ove godine FIFA će sadržavati najveće klupsko natjecanje na svijetu: UEFA Champions League. Iz EA navode kako će Liga prvaka biti "utkan u vlakna" FIFA 19, pružajući bogat način igranja najprestižnijih nogometnih utakmica u svijetu. Načini igranja uključuju:

  • Odvedite svoj klub do europske slavu u Career Mode
  • Igrajte kroz uzbudljivi zaključak priče Alex Huntera u The Journey: Champions
  • Novi samostalni Champions League mode u kojem možete igrati cijeli turnir s bilo kojim europskim klubom
  • Provjerite nove Champions League FUT sadržaje i predmete za igrače

Datum izlaska je zakazan za 28.09.2018 na PlayStation 4, Xbox One i PC.

 

 

Madden NFL 19

Ovogodišnji nastavak će izaći i na PC platformi, po prvi puta nakon Madden 08 iz 2007. godine. Madden 19 će biti dostupan u Standard i Hall of Fame izdanju. Za sada nije poznato tko će biti na naslovnici standardnog izdanja, dok će Hall of Fame Edition krasiti Terrell Owens.

 

Datum izlaska je zakazan za 10.08.2018 na PlayStation 4, Xbox One i PC.

 

 

NBA Live 19

NBA Live 19 trailer prikazuje neke nove značajke poput plesova, emotes, prilagodbe igrača i hrpu svježih tenisica. To nagovještava povratak kreatora igrača i single-player story mode pod nazivom The One.

 

Datum izlaska je zakazan za 07.09.2018 na PlayStation 4 i Xbox One.

 

 

Unravel 2

U Unravel Two igrate kao dva Yarnys-a (sitna čarobna stvorenja od prediva, spojena sa niti) u puzzle-platformskoj avanturi. Trčite, skačite, njišite se i riješavajte zagonetke putem kroz svijet prirodnih ljepota i sjenovitih opasnosti, bilo sami ili s prijateljem u lokalnoj koperativnoj igri.

 

Unravel 2 je dostupan odmah u digitalnom obliku na PlayStation 4, Xbox One i PC.

 

 

Sea of Solitude

Minimalistička, 3D akcijska avantura koja podsjeća na indie-horore Inside i Limbo.

 

 

Command & Conquer Rivals

Command & Conquer se vraća kao free-to-play mobilna igra koja sarži PvP akciju u svojoj srži. Igra sadrži dvije frakcije i poznati strateški gameplay u stvarnom vremenu, gdje pokušavate uravnotežiti upravljanje resursima i postavljanje jedinica.