Predstavljen Battlefield V

Objavio: admin 24/05/2018 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Nakon nekoliko tjedana glasina, EA je konačno predstavio Battlefield V. Kao DICE-ov veliki povratak u Drugi svjetski rat, developer se želio vratiti počecima serijala, dok istovremeno pokazuje drugačiju perspektivu i razinu detalja u tom epskom sukobu. Jučerašnji livestream ponudio je opsežni pregled sadržaja igre, iako do sada spominjani battle royale mode nije prikazan (što ne znači da neće biti predstavljen tijekom nadolazećih mjeseci).

 

 

Single-player će sadržavati sličan pristup kao i Battlefield 1, u obliku "'War Stories" (Ratnih priča). Također je najavljeni novi online co-op mode, nazvan 'Combined Arms' koji će testirati veterinare i početnike podjednako. Operations mode je doživio nadogradnju, sada nazvan "Grand Operations", gdje će se misije odvijati u četiri faze, više o tome i sav multiplayera će se prikazati na nadolazećem EA Play događaju od 9. do 11. lipnja. Spomenut je i "toolbox", sustav koji će omogućiti igračima da izgrade zaklon i obnove uništena područja mape.

 

Detaljan pregled novih značajki igre možete pogledati u videu niže.

 

Možda i jedna od najznačajnijih novosti je da Battlefield V više neće imati Season Pass ili Premium Edition. Iako igrači mogu trošiti pravi novac na prilagođene stavke za svoje likove, sav sadržaj i događaji u igri - što uključuje mape, misije i modove igre - bit će dostupni besplatno putem redovitih ažuriranja, za sve igrače. Tijekom livestreama developeri su izjavili da igra neće biti "pay to win". Uz to, Deluxe Edition će biti i dalje dostupan, iako nisu dodatno razradili njegov sadržaj tijekom livestream. Vjerojatno ćemo čuti više o pojedinostima tijekom mjeseci koji vode do izlaska igre.

 

Battlefield V izlazi 19.10.2018 za PS4, Xbox One i PC.