Sve što trebate znati o Call of Duty: Black Ops 4

Objavio: admin 18/05/2018 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Call of Duty: Black Ops 4 je jučer imao svoje veliko predstavljanje, a Activision je obilježio događaj s dugotrajnom prezentacijskom prepunom pojedinačnih trailera s detaljima svih modova igre. 

 

Multiplayer

 

Black Ops 4 predstavlja najdublje, timsko-taktičko multiplayer iskustvo do sada. Ono gura granice onoga što znači biti Black Ops vojnik. Postavljeno u Black Ops svijetu, između Black Ops 2 i Black Ops 3, s brzim i fluidnim prizemljenim borbama, te prilagodbom igrača koja podiže pojedinačne stilove igranja.

 

Black Ops 4 obnavlja Pick 10 sustav, nudi raznolik izbor Specijalista  i uvodi nove elemente kao što je "Gear", tako da igrači mogu izgraditi najboljeg vojnika za sebe. Tu je i obnovljeni fokus na nagrađivanje timskog igranja što čini Black Ops 4 multiplayer zabavnim, intenzivno angažirajučim i natjecateljskim iskustvom za gledati i igrati.

 

Specijalisti se vraćaju s prilagođenim sposobnostima koje odgovaraju tipu igrača, te se mogu primijeniti strateški preko modova igranja. Igrači mogu odabrati Specijaliste koji stvaraju idealan sastav tima - rushers za bliske borbe, long-range snajperiste za pokrivenost, te okretne igrače za čišćenje i održavanje prostora. Ne samo da su Specijalisti jedinstveni, njihove sposobnosti mogu se kreativno kombinirati za eksplozivni gameplay koji se razlikuje od bilo čega što je Call of Duty do sada vidio. Budite opaki sami ili se pridružite timu te ostvarite više nego što ste ikada mogli sami - sve što odgovara vašem stilu igranja.

 

Osim toga, Black Ops 4 pruža veću dubinu likova nego ikad prije u svemiru multiplayera, omogućujući novim i vraćajućim igračima mogućnost da nauče i svladavaju svakog od Specijalista u samostalnim misijama. Te misije imaju niz izazova brzog tempa, koji predstavljaju praktični uvod novim i prijašnjim Spcijalistima, a istodobno dijele informacije o njihovim identitetima i pozadinama, unutar Black Ops priče.

 

Zombies

 

 

Slaveći 10-godišnjicu Call of Duty Zombies-a, s danom izlaska će biti dostupna tri puna Zombies iskustva: X, Voyage of Despair i Blood of the Dead.

 

Uz uzbudljivu novu avanturu i potpuno nove likova, Call of Duty: Black Ops 4 Zombies će imat duboki gameplay koju su fanovi naviknuli očekivati. A zabava i replayability s nemrtvima preuzimaju novu razinu s Zombies  verzijom prilagođenog gameplay-a, pod nazivom Custom Mutations.

 

Blackout

 

 

Blackout kombinira karakterističnu Black Ops borbu, likove, oružje, gadget-e, opremu i lokacije, s najvećom mapom u povijesti Call of Duty-a. Sa svojom glatkom, fluidnom borbom, igrači će se umetnuti u akciju, tragati i prikupljati, strategizirati i natjecati se protiv drugih, s krajnjim ciljem da budu finalni preživjeli. Samostalno ili timski, igrači će se boriti zajedno s vozilima u zraku, vodi ili na zemlji, u modu koji je sasvim o Black Ops-u i razlikuje se od bilo čega drugoga.

 

Call of Duty: Black Ops 4 izlazi 12.10.2018 za PlayStation 4, Xbox One i PC, a prednarudžbom kod nas osiguravate pristup Privatnoj Beti!

 

Izvor: PlayStation Blog EU