FIFA 18 dobiva svjetsko prvenstvo kroz besplatni DLC

Objavio: admin 03/05/2018 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Svjetsko nogometno prvenstvo započinje ovog lipnja, a obožavatelji sada imaju službenu videoigru kako bi se zagrijali za najveći sportski turnir na svijetu. EA je najavio svoju ekspanziju Svjetskog prvenstva za FIFA 18, koja stiže 29. svibnja na PS4, Xbox One, PC i Nintendo Switch.

 

Po prvi puta, EA se odlučio ne objaviti samostalnu igru Svjetskog prvenstva, te će objavit besplatno ažuriranje za FIFA 18. Ekspanzija sadrži sve 32 momčadi koje se natječu na turniru ovog ljeta, uključujući i Hrvatsku, zajedno sa svih 12 ruskih stadiona, službene dresove i još mnogo toga. Online Friendlies i Tournaments će se moći igrati u ekspanziji, a Custom Tournaments omogućuje vam stvaranje fantasy verzija finala u kojima su se kvalificirale i ostale momčadi.

 

U međuvremenu, Ultimate Team će dobiti posebne kartice Svjetskog prvenstva - uključujući World Cup Icons, Chemistry će također doživjeti promjenu kod igrača koji igraju uz svoje sunarodnjake. FIFA Mobile će dobiti ograničeno vremensko ažuriranje Svjetskog prvenstva od 6. lipnja, iako EA nije podjelio više informacija o toj verziji.

 

Izvor: Gamespot