Marvel's Spider-Man igramo od 7. rujna, ekskluzivno na PS4

Objavio: admin 05/04/2018 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Spider-Man je jedan od najisčekivanijih PS4 igara u 2018. godini, a sada znamo kada će se ova superherojska igra stići u prodaju. Vaš prijateljski susjedni Spider-Man stiže na konzolu 7. rujna 2018, objavili su Insomniac Games i Sony.

 

Još malo novih detalja otkriveno je o igri, uz otkrivanje finalnog box art-a. Spider-Man je predstavljen na E3 u 2016., i prezentirati će potpuno novu priču koja nije vezana za bilo koji film ili strip. Sadrži otvoreni svijet za istraživanje, a svoj okoliš možete koristiti u vašu prednost, na primjer, bacanje objekata u neposrednoj blizini na vaše neprijatelje.

 

 

Najavljena su posebna izdanja igre, kao i DLC koji stiže nakon izlaska igre.

Collector's Edition uključuje "The City That Never Sleeps" - tri nova poglavlja priče koji stižu nakon izlaska igre, kao i Steelbook kutiju za igru s ikonskim bijelim paukom, Mini Artbookom od Titan Books i fantastičnom Marvel’s Spider-Man statuom od umjetnika iz Gentle Giant. No ukoliko obratite posebnu pažnju na statuu i primijetit ćete da nešto očito nedostaje. Nije otkrivena cijela statua za Collector's Edition, već samo Spider-Man koji sjedio na vrhu nečega. Što bi to moglo biti? Insomniac smatra da bi to bilo previše informacija za otkriti u jednom danu, stoga to planira otkriti tijekom ljeta.

 

 

No, bez obzira koje izdanje planirate kupiti, imati ćete priliku zgrabiti pre-order bonuse. Bilo da se radi o Spidey-Suit Packu koji sadrži Spider-Punk, kao i par odijela koji će biti predstavljeni ovog ljeta, Spider-Drone gadget, PSN Avatar, originalnu PS4 temu koju je dizajnirao poznati umjetnik stripova Adi Granov ili samo neke dodatne bodove za vještine koji otključavaju brži web-swinging ranije - ovaj preorder bonus je kompletan paket. 

 

Ovu akcijsku avanturu razvija Insomniac, tvrtka iza velikih igara poput Sunset Overdrive, Resistance: Fall of Man, Ratchet & Clank i izvorne Spyro the Dragon igre. Tvrtka kaže da će otvoreni svijet Spider-Man-a biti mnogo veći od Sunset Overdrive.

 

Izvor: Gamespot, PlayStation Blog EU