GTA Online: Lowriders

Objavio: admin 20/10/2015 0 Komentara Vijesti,

 

GTA Online: Lowriders dodatak je sada dostupan za PlayStation 4, Xbox One i PC kao dio automatskog ažuriranja. Ovaj najnoviji dodatak GTA Online sadrži "Benny's Original Motor Works", najvruću garažu za prilagodbu vozila u Los Santos-z. Smještenu u Strawberry, južno od Olympic Freeway, Benny-jeva garaža je specijalizirana za prilagodbu Lowrider-a, uključujući dva nova vozila - Declasse Moonbeam kombi, koji omogućuje paljbu iz oružja sa stražnjh vrata, te Willard Faction , kao i četiri klasika već u igri.

 

Još jedan zadovoljan kupac izlazi iz Benny’s Original Motor Works.

 

Svako od tih šest odabranih vozila se može prilagoditi i iznutra i izvana, sa hidraulikom, motorima, volanima, naplatcima, gumama, mjenjačima, rogovima, bobbleheads-ima, specijalnim registracijskim pločicama, ouvučenjem, posebnim bojama i još mnogo toga. Za samo djelić onoga što Benny ima za ponuditi, pogledajte video u prilogu:

 

 

U međuvremenu, Lamar smišlja plan kako da postane vladar Lowrider scene u Los Santos-u, te treba vjerne podanike da mu pomognu u dostizanju prijestolja. Da biste to učinili, vi ćete se suočavati sa najvećim bandama u gradu kroz kombinaciju muljaža, vještine i čiste vatrene moći. Držite uši otvorenima za Lamarove telefonske pozive i kompletirajte osam novih Contact misija koje kreiraju njegovu potragu za moći.

 

Svježi noviteti u Ammu-Nation uključuju rafalski Machine Pistol i razornu Mačetu. Dok ste tamo, zašto ne bi pokupili nedavno dostupane luksuzne završne obrade postojećih oružja uključujući Special Carbine i Assault SMG. Također ćete primijetiti da je Ammu-Nation reorganiziran kako bi se napravila mjesta za posve nova naoružanja.

 

Novi Adversary mode

 • Keep the Pace - Ostani iznad minimalne brzine dok se utrkujete oko staza punim skokovima i preprekama. Ako usporite previše, eksplodirati ćete.
 • Offense Defense - Dva tima se dijele na trkače i zaštitnike. Cilj trkača je biti prvi koji će doći do kraja staze. Zaštitnici u bržim i snažnijim vozilima, moraju blokirati i odgurati suprotne trkači s ceste, sve dok štite svojog trkača od suprotnog tima.
 • Relay - Timska utrka u kojoj se igrači izmjenjuju, svaki završava krug prije nego njegov suigrač nastavlja. Neaktivnih vozači čekaju u odjeljku dok ih se ne označi, a aktivni vozači voze krug za svoju momčad.


Sve je u detaljima - prilagodite vaše vozilo od branik do branika i sve između

 

Rockstar Editor Update: Scene Creator

 

Scene Creator je potpuno nova značajka dodana u Rockstar Editor's Director Mode, omogućujući vam da stvorite prilagođene postavke za snimanje svojih Rockstar Editor isječaka. Odaberite između više od 200 dostupnih rekvizita (uključujući i eksplozive), te ih postaviti kako bi stvorili savršenu pozadinu. Također možete spremiti do četiri scene, tako da ih možete ponovno koristiti kad god želite.

 

I još...

 • Novi odjeća, kosa, tetovaže i pribor - Deseci novih mogućnosti kako bi se slagali sa vašim novim Lowriderima
 • Daljinski za vaša vozila - Sada možete koristiti igračev interakcijski izbornik za otvoriti prtljažnik, vrata ili haubu, da bi pokazali vaše novo vozilo. Također možete uključiti motor, svjetla i radio sve dok stojite izvana diveći se vašem vozilu
 • Lokacije za prikup oružja u Freemode - 200 zasebnih lokacija za prikup oružja je sada raspršeno diljem Los Santos i Blaine okruga. Potražite ih dok lutate kroz Freemode
 • Promjene u Performance mods - Performance mods su sada dostupniji i otključavaju se prema činu, kao i putem pobjeda u utrkama
 • Uništite zadnje mjesto - Nova opcija je dodana u utrke, povećavajući ulog za one u stražnjem dijelu čopora. Domaćin može postaviti da bude efektivno svaki krug, svakih 15 sekundi, svakih 30 sekundi ili svakih 60 sekundi - a igrač za zadnjoj poziciji će biti dignut u zrak u odgovarajućem intervalu.
 • Dodatna oružje u Creator-u - sva su prethodno objavljena oružja, koje nisu ograničena na vremenske događaje,  sada dostupan za uporabu u Creator tool
 • Opcija brzog nadopunjavanja streljiva - Brzo napunite svoje streljivo izravno od igračvog interakcijskog izbornika. Brzo dodavanje municije bilo kojem oružju ili maksimalno nadopunite svoje streljivo za tu vrstu oružja.
 • Nove boje - Nove mogućnosti boja za članove posade u Mod shop-u.
 • Novi akcije igrača - Tri nova akcije će biti dostupne putem igračevog interakcijskog izbornika: Chicken, Chin Brush i No Way.
 • Ažurirane PC opcije za kontrolu miša - Nove opcije su dodane u Settings Menu koje dopuštaju igračima da mjenjaju između Roll/Pitch i Yaw/Pitch kontrolu leta sa mišem

 

Izvor: Rockstar Newswire