PlayStation Plus igre u siječnju 2018.

Objavio: admin 27/12/2017 0 Komentara PlayStation Plus igre,

Za početak tu je Deus Ex: Mankind Divided.  Nastavljajući avanturu iz Deux Ex: Human Revolution, ultra-poboljšani korporativni henchman se vraća u Prag kako napetosti između ljudi i 'poboljšanih' dolazi do svog vrhunca. Gradeći na hibridno stealth-akcijskom gameplay-u izvornika, Deus Ex: Mankind Divided se drži svojih tmurnih tech-noir korijena, odvodeći Jensena kroz još jednu eksplozivnu priču o korupciji i pohlepe.

 

Sljedeća igra je Batman: The Telltale Series. Prošle godine, Telltale Games je donio su svoj neusporediv stil stripova u DC Universe, dajući potpuno originalnu priču upravljanu izborom igrača, razgranatim pričama i pažljivom istragom. Izmjenjujući uloge milijardera playboya i maskirnog osvetnika, radite kako biste otkrili krivca iza eskalirajućeg vala kriminala koji je zgrabio grad, suprotstavljajući se poznatim neprijateljima kao što su Catwoman i The Penguin kao vrebate noću. Ispričano u pet uzastopnih epizoda, ishodi su diktirani kako vi odaberete igrati: maskirani osvetnik ili karizmatični biznismen.

 

Bonus igra: StarBlood Arena

Nastavljajući sa ponudom iz siječnja, moći ćete preuzeti PlayStation VR multiplayer pucačinu Starblood Arena i sljedeći mjesec. StarBlood Arena postavlja vas u kokpit minijaturne letjelice i poziva vas da isprobate svoju sposobnost u natjecanju bez zakona gdje samo najvještiji piloti zarađuju priliku za intergalaktičku slavu. StarBlood Arena postavlja vas u središte akcije gdje izmjenjujete pucnjavu s neprijateljima u širokoj otvorenoj areni koja omogućuje 360 ° kretanje. Sudjelujte u deathmatch za do četiri igrača ili provjerite Invaders co-op način igranja - sve što radite prisvojiti će vam slavu, kredite i priliku za intergalaktičku slavu.

 

No to nije sve. U nastavku vam donosimo potpuni line-up igara za siječanj:

  • Deus Ex: Mankind Divided (PS4)
  • Batman: The Telltale Series (PS4)
  • StarBlood Arena (PSVR)
  • That’s You! (PlayLink)
  • Sacred 3 (PS3)
  • Book of Unwritten Tales 2 (PS3)
  • Psycho-Pass: Mandatory Happiness (PS Vita)
  • Uncanny Valley (PS Vita & PS4)

Izvor: PlayStation Blog EU