PlayStation Plus igre u veljači 2018.

Objavio: admin 31/01/2018 0 Komentara PlayStation Plus igre,

Jedna od prvih PS4 igara, simpatični Knack je bio jedan od najtraženijih PS Plus naslov od samog početka ove generacije konzola. Sljedećeg mjeseca napokon će dobiti svoju priliku da zasja. Za one koji nisu upoznati, Knack prati akcijsko platformske avanture simpatičnog naslovnog junaka Knack-a dok se bori za obranu čovječanstva u stalnom ratu protiv Goblina. Kreiran od misteriozne moći drevnog relikvija, Knack posjeduje jedinstvenu sposobnost da preuzme dodatnu masu dok se kreće po cijelom svijetu - počevši od metra visokog platforming junaka sve do sve do titana koji trese zemlju. Ukoliko se zabavite, zašto ne isprobati i nastavak koji je izašao krajem prošle godine?

 

Sljedeća igra je zapanjujuća platformska avantura RiME. Ambiciozna produkcija iz Tequile Works-a konačno je stigla na PS4 prošle godine sa zasluženim pohvalama. Sa inspiracijom od klasika kao što su Journey i Shadow of the Colossus, RiME sadrži estetski zapanjujući svijet za vas da istražite. Od raskošnih plaža do potonulih hramova; drevnih struktura do vrtoglavih stijena, svaka nova okolina se razotkriva neprimjetno od posljednje, privlačeći vas sve dublje u svoju priču.

 

Bonus igra: StarBlood Arena

Nastavljajući sa ponudom iz siječnja, moći ćete preuzeti PlayStation VR multiplayer pucačinu Starblood Arena i sljedeći mjesec. StarBlood Arena postavlja vas u kokpit minijaturne letjelice i poziva vas da isprobate svoju sposobnost u natjecanju bez zakona gdje samo najvještiji piloti zarađuju priliku za intergalaktičku slavu. StarBlood Arena postavlja vas u središte akcije gdje izmjenjujete pucnjavu s neprijateljima u širokoj otvorenoj areni koja omogućuje 360 ° kretanje. Sudjelujte u deathmatch za do četiri igrača ili provjerite Invaders co-op način igranja - sve što radite prisvojiti će vam slavu, kredite i priliku za intergalaktičku slavu.

 

No to nije sve. U nastavku vam donosimo potpuni line-up igara za veljaču:

  • Knack (PS4)
  • RiME (PS4)
  • StarBlood Arena (PSVR)
  • Spelunker HD (PS3)
  • Mugen Souls Z (PS3)
  • Exiles End (PS Vita)
  • Grand Kingdom (PS Vita & PS4)

Izvor: PlayStation Blog EU