Resident Evil 7: Biohazard dobiva dvije nove ekspanije

Objavio: admin 23/10/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Dva nova DLC paketa, jedan besplatan i jedan premium, stižu za Resident Evil 7: Biohazard u prosincu, s dodatnom VR podrškom. Capcom je otkrio nove detalje o "Not a Hero" i "End of Zoe" ekspanzijama, te je prikazao nove trailere za sadržaje koje nas očekuju.

 

Kao što je prethodno spomenuto, besplatni Not a Hero DLC donosi serijovog Chris Redfield u igru. Postavljeno nakon kampanje bazne igre radnja se bazira na Redfield-ovoj potrazi za Lucasa Bakerom; u tom procesu, pronalazi BSAA agente poslani za pronalazak Bakera, koji su završili kao zatvorenici. Not a Hero izlazi besplatno za sve igrače 12. prosinca.


Isto dana izlazi i End of Zoe ekspanzija, za koju Capcom kaže sadrži "tajanstvenog čovjeka pod imenom Joe, koji živi uz močvaru i ima slučajni susret s Zoe, koji isprepliče njihove sudbine." Ova ekspanzija je uključena je u igrin ​​Season Pass, no moći će se kupiti i zasebno.

 

Alternativno, novopridošlice igri mogu kupiti Resident Evil 7: Gold Edition, koji će biti dostupan za PS4, Xbox One i PC od 12. prosinca. On uključuje End of Zoe i dva prethodna premium DLC paketa, Banned Footage Volume 1 i 2. 

 

 

Izvor: Gamespot