Poslovnica u Osijeku je ponovno otvorena!

Battlefield 1 dobiva novi Incursions Mode, te Revolution Edition koji sadrži sve ekspanzije

Objavio: admin 22/08/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

DICE je objavio prve pojedinosti o novom modu za Battlefield 1, koje nosi naziv "Incursions". To je natjecateljsko fokusiran način igre, a neki igrači će imat priliku da ga isprobaju vrlo brzo.

 

Incursions mode sadrži 5na5 mečeve i "brzi, strateški gameplay". Unatoč malom broju igrača, vozila su prisutna, iako zvuči kao da nisu sasvim uobičajna u standardnim mečevima. Jedna od glavnih promjena je draft sustav koji se koristi za odabir vaše opreme prije početka meča, koji sada dodatno naglašava timski rad i koordinaciju.

 

DICE namjerava da Incursions bude posebno zabavan za gledanje. To će se ostvariti djelomično kroz promjene sustava bodovanja "gdje je svaki bod važan". Pojedinosti o tim prilagodbama nisu objavljene. 

 

Prethodno izlasku, u rujnu će se održati alfa test za Incursions. Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti za to na službenoj Battlefield web stranici. Ono će omogućiti pristup osam setova (Trench Surgeon, Control Leader, AT Assault, Battle Mechanic, Mortar Support, Raid Leader, Shock Assault, Proximity Recon) na modificiranoj verziju Giant's Shadow mape. Bolje oružje i sposobnosti mogu se ostvarti rangiranjem, koje uzima u obzir "kombinaciju vremena i performansi".

 

Ako još niste kupili Battlefield 1, EA je najavio novu verziju igre pod nazivom Battlefield 1: Revolution. Ovo je u suštini svojevrsno Game of the Year izdanje, upakirano sa baznom igrom s Premium Pass-om. Skukladno najavi novog izdanje, bazna igra ima novu nižu cijenu. EA je također izdao prvu mapu iz "In the Name of the Tsar" ekspanzije koje stiže u rujnu.

 

Izvor: Gamespot