FIFA 18 FUT ICONS Stories Trailer

Objavio: admin 07/08/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

EA je otkrio hrpu novih FIFA 18 detalja i ponudio prvi pravi pogled na gameplay. Tvrtka održala Twitch stream događaj u kojem je predstavila novi trailer, nove značajke Ultimate Team-a i punu utakmicu. Osim toga, Switcha verzija Ultimate Team-a je detaljno opisana i prvi put smo vidjeli novi ICONS (ovosezonska verzija Legends-a).

 

Počevši od FUT Icons, EA je otkrio novu značajku pod nazivom Stories, u kojoj će klasični igrači dobiti tri Ultimate Team kartice za različite faze u njihovim karijerama. Na primjer, Ronaldinho ima jednu karticu za svoje vrijeme u PSG-u 2002. godine, jednu za kada je igrao u AC Milan 2010. godine i jednu "Prime" karticu, koja naglašava njegov vrhunac 2004. godine kada je osvojio "World Player of the Year" nagradu igrajući za Barcelonu. Dvije od ove tri karte bit će dostupne za nabaviti u paketima i izazovima izgradnje momčadi, dok će Prime Icons kartica biti dostupna samo odabranim četvrtkom koji EA naziva "Throwback Thursdays". Njih ćete moći dobiti samo u ograničenim vremenskim paketima i izazovima izgradnje momčadi. Pogledajte neke od novih Icons priča u traileru ispod.

 

Osim toga, EA je pokazao novi FIFA 18 gameplay. Tvrtka je prenosila punu utakmicu koju je igralo šest stvarnih igrača Real Madrida. Utakmica, što je ujedno i prvi puni prikazani FIFA 18 gameplay-a, započinje oko 39:00 minute na Twitch videu.

 

Zatim su prešli na razgovor o FIFA 18 Ultimate Team na Nintendo Switch-u. Iako je FUT uključen u Switch verziju, to je donekle ogoljena verzija u usporedbi s PS4 i Xbox One verzijama. Ono će uključivati pakete, tržište transfera, sezone i izazove izgradnje momčadi, ali Icons i Stories neće biti u Switch verziji.

 

Za kraj, otkrivena je još jedna nova FUT značajka, Squad Battles. To su tjedna single-player natjecanja gdje se natječete protiv timova koje kontrolira AI, te koje su izgradili drugi ljudski igrači. Ovo nudi "Najbolje" nagrade za bilo koji single-player Ultimate Team mode, ali su dostupni samo u izdanjima za PS4, Xbox One i PC.

 

FIFA 18 izlazi 29. rujna za PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PS3, Xbox 360 i PC. Prednarudžbom FIFA 18 Ronaldo Edition-a dobivate igru tri dana ranije.

Vaš primjerak igre možete osigurati putem direktnih poveznica ispod videa.

 

Izvor: Gamespot