Splatoon 2 - novi detalji, zaigrajte demo tjedan prije izlaska

Objavio: admin 07/07/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Nintendo je jučer održao Nintendo Direct koji je u potpunosti bio posvećen nadolazećoj Switch pucačini Splatoon 2. Prezentacija je uglavnom pružila pregled mnogih značajki koje smo već znali o igri, međutim, bili je i nekoliko novih značajki koje vam prenosimo u nastavku.

 

Kao i kod originalnog Splatoon-a, tvrtka je priopćila kako planira podržavati igru ​​besplatnim sadržajem, kao što su nova okruženja, oružja i ostala oprema, kroz cijelu godinu nakon izlaska igre. Jedna nova vrsta oružja koja dolazi u igru ​​nakon izlaska je Brella, pištolj u obliku kišobrana koji može ispaliti tintu i koristiti se kao štit kada igrači pritisnu i drže gumb. Osim toga, Nintendo planira održavati redovita Splatfests natjecanja u igri kroz dvije godine nakon njezina izlaska.

 

Nintendo je također potvrdio da će se neka okruženja iz prvog Splatoon-a vratiti u Splatoon 2. Tvrtka je već ranije priopćila kako će se u igri pojaviti ažurirana verzija Moray Towers-a, a tijekom prijenosa otkrila je i da će se Port Mackerel vratiti. Također smo dobili brz pogled na novu mapu umjetničkog studija nazvanu Inkblot Art Academy, a jedna od mapa koja će se dodati naslovu kao besplatni update temelji se na gusarskom brodu.

 

Kao i u prvoj igri, oružja u Splatoon 2 podijeljena su u tri različite kategorije: Main, Sub i Special. Dok se Main i Sub oružje vraćaju uz dodatak novih, sva Special oružja u Splatoonu 2 posve su nova. Igrači koji su u ožujku sudjelovali u Testfire demo već su imali priliku isprobati Tenta Missiles i Inkjet, no Nintendo je jučer otkrio još jedan novi Specijal nazvan Baller, eksplozivna lopta za hrčka koja se može rolati uz zidove.

 

Objavljeno je i kako će Splatoon 2 demo biti dostupan od 15. srpnja, što znači da ćete moći besplatno isprobati igru tjedan dana prije izlaska. Demo se odvija u sklopu svijetske premijere Splatfest-a.

 

Splatfest je značajka koja se vraća u Splatoon 2. Vremenski ograničeni događaji se odvijaju oko podijeljene teme, gdje odabirete stranu i borite se za svoj cilj. Tema svjetske premijere Splatfest je uistinu ozbiljna: "Što je ukusnije, kolači ili sladoled?"

 

Demo će biti zasebna datoteka, od one koja je bila potrebna za globalno testiranje u ožujku, te bit će dostupna za preuzimanje putem Eshop-a kasnije tijekom dana.

 

Kasnije u prijenosu, predstavljena je nova mobilna aplikacija Nintendo Switch Online-a koja će vam omogućiti glasovni chat u multiplayer igrama kao što je Splatoon 2, te će ona biti dostupna po izlasku igre 21. srpnja.

 

Za još više informacija o Splatoon 2, možete pogledati cijeli Nintendo Direct u nastavku:

 

Izvor: Gamespost