PlayStation Plus igre u srpnju 2017.

Objavio: admin 28/06/2017 0 Komentara PlayStation Plus igre,

Za početak tu je Until Dawn. Da, onI osjetljivI možda bi trebali pozvati prijatelja prije nego što zaigraju ovu igru. Kritički priznata igra Supermasive Games-a, kreirana po uzoru na klasične "slasher" filmove, je prva PS Plus igra ovog mjeseca. Slijedite osam tipičnih srednjoškolskih tinejdžera u izoliranom planinskom domu, kako bi obilježili tragični gubitak dvojice prijatelja i promatrajte kako nestanak struje i neobjašnjivi nestanci pretvaraju to važno okupljanje u očajnu borbu za opstanak. Dok stvari drastično ne izgube kontrolu, svoditi će se na vaše donošenje odluka u trenu, kako bi spasili svakog bespomoćnog lika od susreta sa strašnim krajem. Hoćete li vaši živci to izdržati?

 

Sljedeća igra je Game of Thrones: A Telltale Series. Druga PS Plus igra ovog mjeseca vas odvodi u pravičnu i pravednu zemlju Westeros-a, gdje apsolutno nitko nije umro užasnom ili tragičnom smrću... ikada. Naravno tko je ikada pogledao epizodu Game of Thrones TV serije, znati će da to svakako nije točno. U ovoj originalnoj priči od talentiranog tima u Telltale Games, preuzmite kontrolu nad obitelji Forrester - plemenite i dugogodišnje kuće sa sjevera Westeros-a s dubokom odanošću Stark obitelji. Uhvaćeni u ratu pet kraljeva, bit će vam na raspolaganju da upravljate članovima obitelji Forrester kroz metež krvavog ratovanja, osvete i intriga, kako se sjeverna kraljevstva počnu razdvajati. Još jednom, tko će preživjeti, bit će vama.

 

Kao posebna poslastica nakon E3 2017 konferencije, od 4. srpnja PlayStation Plus članovi će također moći preuzeti "You're You" igru. U ovom party kvizu (prvo izdanje iz novog PlayLink raspona igara) vi i do pet vaših prijatelja ili članova obitelji saznajte što stvarno mislite o drugima. S vašim televizorom, PS4 konzolom i tabletom ili pametnim telefonom u ruci, odgovorite na više od 1000 smiješnih pitanja, sudjelujte u odvažnim izazovima crtanja, snimite selfije za foto izazove i još mnogo toga. Što bolje poznajete svoje suigrače, to ćete više bodova prikupiti.

 

No to nije sve. U nastavku vam donosimo potpuni line-up igara za srpanj:

  • Until Dawn (PS4)
  • Game of Thrones: A Telltale Series (PS4)
  • That’s You (PS4) (od 4. srpnja nadalje)
  • Tokyo Jungle (PS3)
  • Darkstalkers Resurrection (PS3)
  • Don’t Die Mr Robot (PS Vita/ PS4 cross-buy)
  • Element4l (PS Vita)

Izvor: PlayStation Blog EU