Uncharted: The Lost Legacy - 10 minuta gameplay-a

Objavio: admin 23/06/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Sony predstavio novu trailer za nadolazeći Uncharted spinoff, Uncharted: The Lost Legacy, tijekom svoje E3 2017 konferencije. No službeni PlayStationa EU YouTube kanal je objavio produženi video koji sadrži 10 minuta gameplay snimke.

 

Najavljeno kao samostalna ekspanzija, The Lost Legacy stavlja igrače u ulogu Chloe Frazera, koja odlazi u planine Indije s plaćenicom Nadine Ross. Njih dvije su u potrazi za drevnom relikvijom zvanom "The Tusk of Ganesh", kako bi spriječili da ne dođe do ruku zloglasnog Asav-a.

 

Nova gameplay snimka prikazuje ono što je vjerojatno prvo područje igre. Nakon što se Chloe i Nadine popnu na vrh planine kako bi upili ljepote krajolika, nađu se u oružanom sukobu u kojem prolaze kroz oronule puteljke, protjerujući neprijatelje kroz gustu džunglu i da bi na kraju pronašle ruševine drevnog Indijskog hram. 

 

Unatoč tome što je najavljeno kao ekspanzija za Uncharted 4, igra bi trebala biti duža od 10 sati, prema navodima Naughty Dog-a.

 

Uncharted: The Lost Legacy izlazi 23. kolovoza 2017. godine, ekskluzivno za PS4. Prednarudžbu možete izvršiti putem direktne poveznice ispod videa.

 

Izvor: Gamespot