Destiny 2 - novi datum izlaska i raspored beta testiranja

Objavio: admin 18/06/2017 0 Komentara

 

Tijekom Sony E3 2017 konferencije Activision je novim trailerom za Destiny 2 otkrio da će igra izaći dva dana ranije nego što je prethodno objavljeno, što znači da igra sada izlazi 6. rujna za konzole. PC verzija, koja će podržavati napredne vizualne značajke kao što je 4K rezolucija s nelimitiranim fps-om, izlazi 24. listopada, gotovo sedam tjedana nakon izlaska na PlayStation 4 i Xbox One konzole. 

 

Activision je također pružio detalje o rasporedu Destiny 2 beta testiranja, koje će se postupno odvijati od manjih skupina igrača, pa sve do pristupa svima koji posjeduju PS4 ili Xbox One.

 

 

Beta će započeti u utorak, 18. srpnja za one koji su prednaručili Destiny 2 za PS4. Ti pojedinci imat će 24 sata ekskluzivnog prijevremenog pristupa, igrači koji su prednaručili Xbox One verziju moći će početi igrati betu 19. srpnja. Dva dana kasnije, 21. srpnja beta će biti dostupna za sve vlasnike PS4 i Xbox One konzola. Beta će završiti u nedjelju, 23. srpnja.

 

Što se tiče beta verzije PC-a, Activision za sada kaže da će biti dostupna krajem kolovoza. Tvrtka je dodala da će uskoro podijeliti dodatne detalje o PC beta testiranju.

 

Uz dodatak jednog dana ranijeg pristupa beta testiranju, PS4 igrači dobivaju ekskluzivni sadržaj u Destiny 2, kako je i spomenuto u traileru ispod. Uz opremu za svaku klasu, igrači će dobiti ekskluzivne sadržaje poput Strike-a zvanog Lake of Shadows; letjelicu pod nazivom Grad Apex; egzotični snajper, Borealis i Crucible mapu pod nazivom Retribution.

 

Izvor: Polygon