Injustice 2 - "Sve što trebate znati" trailer

Objavio: admin 10/05/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Budući da se datum izlaska za Injustice 2 bliži, NetherRealm je objavio novi triler pod nazivom "Sve što trebate znati", koji uistinu pokriva sve glavne značajke igre.

 

Trailer započinje raspravljajući o priči koja slijedi sukob između Batmana i Supermana nakon što se Injustice League raspadne. Priča vodi igrače diljem DC svemira, a igračima se daje sposobnost donošenja odluka koje imaju značajne posljedice.

 

Naravno, video također govori o mnogim igrivim likovima u Injustice 2, među kojima su Batman, Superman, Supergirl, Aquaman, Atrocitus, Gorilla Grodd, Blue Beetle i Wonder Woman. Također su nedavno najavljeni prvi DLC likovi - Sub-Zero, Red Hood i Starfire, koji su dio Fighter Pack 1 DLC-a.

 

Injustice 2 sustav opreme također dobiva svoj dio u video, objašnjavajući i pokazujući kako možete prilagoditi svojeg lika i njegove sposobnosti prema vašim željama. Dodatno, video se dotaknuo Guilds sustava kao i mobilne igre Injustice 2.

 

Injustice 2 izlazi 19. svibnja za PS4 i Xbox One. Za (pred)narudžbu su dostupni Standard, Deluxe i Ultimate Edition, putem direktnih poveznica ispod videa.

 

Izvor: Gamespot