Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Gameplay - Sewer or Later level gameplay

Objavio: admin 05/05/2017 0 Komentara Vijesti,Traileri,

Prikazana je nova gameplay snimka Crash Bandicoot N. Sane trilogije koja pokazuje još jednu razinu iz Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back.

 

Snimku, koju možete pogledati u nastavku, prikazuje puno proigravanje na podzemne razine, Sewer or Later. Snimka posebno ističe nadogradnju osvjetljenja i vodenih efekata igre. Također smo dobili pogled i na nove modele likova za neprijatelje i uvid u bonus razinu.

 

 

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sadrži tri old-school Crash igre: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot: Warped. One su izvorno kreirane od strane Naughty Dog studija, no Activision-ov Vicarious Visions je zadužen za stvaranje PlayStation 4 verzije.

 

Vicarious Visions koristi geometriju levela iz originalne igre, ali gameplay je obnovljen od nule. Neke od novih značajki uključuju jedinstvene checkpoint-e i sustav spremanja (uključujući ručno i automatsko spremanje napretka), kao i jedinstveni sustav izbornika. Tu su također vremenski izazovi na raspolaganju za svaku igru.
 

Kolekcija izlazi 30. lipnja za PlayStation 4, no već danas možete prednaručiti svoj primjerak putem poveznice ispod videa.

 

Izvor: Gamespot

Tagovi: crash activision